• Haberler
  • Genel
  • Subaşı: Ülke esnaf sorunlarının çözümüyle rahatlar

Subaşı: Ülke esnaf sorunlarının çözümüyle rahatlar

İYİ Parti Antalya Milletvekili ve Antalya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Subaşı bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar'a geldi. Subaşı, 'Esnaf sorunları çözülmeden ülkemiz rahata çıkamaz' dedi   Milletvekili Hasan Subaşı Afyonkarahisar programı kapsamında Bolvadin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Çürük, Ziraat Odası Başkanı Fikret Dayı, Ticaret Borsa Başkanı Abdulkadir Boyar, Esnaf [&hellip]

İYİ Parti Antalya Milletvekili ve Antalya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Subaşı bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a geldi. Subaşı, “Esnaf sorunları çözülmeden ülkemiz rahata çıkamaz” dedi

Milletvekili Hasan Subaşı Afyonkarahisar programı kapsamında; Bolvadin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Çürük, Ziraat Odası Başkanı Fikret Dayı, Ticaret Borsa Başkanı Abdulkadir Boyar, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Süleyman Toker, TSO Başkanı Mustafa Uğur Fidan ve Bolvadin Muhtarlar Derneği Başkanı Cafer Çetinova’yı ziyaret etti. Ziyaretlerde; İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker’de hazır bulundu.
İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu ziyaretlerde yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu: “Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek esnafımızın sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Partimizin Ankara Milletvekili Sayın Hasan Subaşı programımıza katıldılar. İnsanlarımızın sorunlarını yerinde dinleyip, bilgi alarak TBMM’de grup toplantısında ve basın toplantısında kamuoyuna duyurmayı amaçlıyoruz.” dedi.
İYİ Parti Ankara Milletvekili Hasan Subaşı ziyaretleri sırasında sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini dinledi. Subaşı, “Sorunlar çok güzel dile getirildi. Bize aktarılan bu sorunların çözümü için gerekeni yapmak boynumuzun borcudur. Esnafın sorunları çözülmeden ülkemizin rahata çıkması mümkün değil.” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu Antalya Büyükşehir eski Belediye Başkanı ve İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı ile birlikte Bolvadin’de uzun yıllar Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği yapan Etem Kelekçi’yi ziyaret ettiler.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme