• Haberler
  • Genel
  • Suat Kılıç Afyon'a geliyor – Kocatepe Gazetesi

Suat Kılıç Afyon'a geliyor – Kocatepe Gazetesi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 11 Kasım’da AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Danışma Meclisi Toplantısı, 11 Kasım pazar günü, Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nda yapılacak. Toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın geleceği belirtildi. KILIÇ’TAN SONRA YILMAZAfyonkarahisar’ın Bakan Suat Kılıç’ın ardından Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı da ağırlayacağı, bu [&hellip]

Suat Kılıç Afyon’a geliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 11 Kasım’da AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Danışma Meclisi Toplantısı, 11 Kasım pazar günü, Afyonkarahisar Ticaret Borsası’nda yapılacak. Toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın geleceği belirtildi.
KILIÇ’TAN SONRA YILMAZ
Afyonkarahisar’ın Bakan Suat Kılıç’ın ardından Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ı da ağırlayacağı, bu ziyaretin de 12 Kasım’da gerçekleşebileceği bildirildi.
GELECEK AY ÇAĞLAYAN
AK Parti İl Danışma Toplantısı’nın Aralık ayında yapılacak toplantısına da Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın davet edileceği öğrenildi. Bakan Çağlayan’ın Afyonkarahisar’daki yumurta üreticileri ile bir araya gelmesi planlanıyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme