Su faturalarında büyük indirim sözü

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, su faturalarında yüzde 50 indirim sözü verdi MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, İkinci Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti. Çetinkaya, su faturalarının yüksekliğinden şikâyet eden esnafa, çözümün kendilerinde olduğunu söyledi. Çetinkaya, 1 Nisan'dan sonra su faturalarında yüzde 50 indirime gidileceğinin sözünü verdi.Afyonkarahisar'da 4 kesimin üvey [&hellip]

Su faturalarında büyük indirim sözü

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, su faturalarında yüzde 50 indirim sözü verdi

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, İkinci Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti. Çetinkaya, su faturalarının yüksekliğinden şikâyet eden esnafa, çözümün kendilerinde olduğunu söyledi. Çetinkaya, 1 Nisan’dan sonra su faturalarında yüzde 50 indirime gidileceğinin sözünü verdi.
Afyonkarahisar’da 4 kesimin üvey evlat muamelesi gördüğüne değinen Çetinkaya, “İnşallah bütün sıkıntılı kesimlerimizi 1 Nisan’dan sonra artarak devam eden bir rahmet silsilesi bekliyor” dedi.
KUYU SAATLERİNİ SÖKECEĞİZ
Oto yıkamacı esnafını kuyularına takılan saatlerden kurtaracağını da söyleyen Çetinkaya “Sizlerin teveccühünüzle, 1 Nisan günü mazbatayı aldıktan sonra yine sizleri ziyaret edeceğim. Allah nasip ederse, bu gelişimizde de o saatleri sökmeye geleceğiz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme