• Haberler
  • Spor
  • 'Şu anda iyi gidiyorlar' – Kocatepe Gazetesi

'Şu anda iyi gidiyorlar' – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, rakibi Balıkesirspor Baltok ile oynadığı ikinci hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. Maçtan sonra açıklama yapan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, yabancı oyuncular, ligde sahaya çıkacak ilk 11 ve hazırlık maçları hakkında değerlendirme yaptı.'DENİZLİ'DE İSTANBULİLK 11'İ İLE ÇIKACAĞIZ'Denizlispor ile yapılacak hazırlık maçına İstanbulspor maçının muhtemel ilk [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor, rakibi Balıkesirspor Baltok ile oynadığı ikinci hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı. Maçtan sonra açıklama yapan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, yabancı oyuncular, ligde sahaya çıkacak ilk 11 ve hazırlık maçları hakkında değerlendirme yaptı.
“DENİZLİ’DE İSTANBUL
İLK 11’İ İLE ÇIKACAĞIZ”
Denizlispor ile yapılacak hazırlık maçına İstanbulspor maçının muhtemel ilk 11’i ile çıkacaklarını aktaran Teknik Adam Gülpınar, “Son bir tane hazırlık karşılaşmamız artık Denizlispor ile oynayacağız. Bu maçlarda hem eksiklerimizi görüp hem de ideal 11’i bulma adına birçok önemli geri dönüşler oluyor. Her iki yarıda da farklı oyuncuları kullandık. Artık son oynayacağımız Denizlispor maçında mümkün olduğu kadar eğer sakatlık falan olmazsa, İstanbulspor maçına çıkabileceğimiz bir 11 ile başlamayı düşünüyoruz. Aşağı yukarı belirledik inşallah Denizli ile son hazırlık karşılaşmasında oynadıktan sonra İstanbulspor maçına çıkacağız” dedi.
“ŞARTLAR UYGUN
OLURSA 1-2 TAKVİYE DÜŞÜNÜYORUZ”
Takıma oyuncu takviyesi olup olmayacağı hakkındaki soruya da cevap veren Serhat Gülpınar, “Belki 1-2 tane daha takviye düşünüyoruz. Bakalım şartlar uygun olursa düşünürüz” ifadesine yer verdi.
“İNŞALLAH
BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAŞACAKLAR”
Takıma katılan yabancı oyuncuların uyum sağladıklarını ve performanslarının beklentilerini karşılayıp karşılamadığı üzerine sorulan soruya da cevap veren Gülpınar, “Şu anlamda, zaten üç tanesi Türkiye’de oynamış oyuncular, bir tanesi sadece Danilo Alves, Arnavutluk’tan aldığımız oyuncu. Kalitelerini biliyoruz biraz sabretmemiz lazım. Çünkü aramıza geç katıldılar. Fiziksel anlamda hazır olmaları çok kısa sürede olmuyor. Fakat biz mümkün olduğu kadar onları sahada tutarak fiziksel anlamda da hazırlamaya çalışıyoruz. İnşallah beklentilerimizi karşılayacaklar şu anda iyi gidiyorlar” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme