STK platformu evet için çalışıyor

Afyonkarahisar Sivil Toplum Platformu Dönemsel Sözcüsü Ahmet Ertürk, platformun 14 Mart tarihinde ilde faaliyet gösteren 84 sivil toplum örgütü temsilcileriyle birlikte 'Kararımız Evet' basın açıklaması ile referandum sürecindeki yerini belirlediğini belirtti.ÇALIŞMALARHIZLA SÜRÜYORAhmet Ertürk, Sivil Toplum Kuruluşları Yürütme Kurulunu oluşturan platformun haftada belirli günlerde düzenli olarak istişare toplantıları düzenleyip, saha çalışması ve ziyaretler planladığını kaydetti. Genç [&hellip]

Afyonkarahisar Sivil Toplum Platformu Dönemsel Sözcüsü Ahmet Ertürk, platformun; 14 Mart tarihinde ilde faaliyet gösteren 84 sivil toplum örgütü temsilcileriyle birlikte “Kararımız Evet” basın açıklaması ile referandum sürecindeki yerini belirlediğini belirtti.
ÇALIŞMALAR
HIZLA SÜRÜYOR
Ahmet Ertürk, Sivil Toplum Kuruluşları Yürütme Kurulunu oluşturan platformun haftada belirli günlerde düzenli olarak istişare toplantıları düzenleyip, saha çalışması ve ziyaretler planladığını kaydetti. Genç Sivil Toplum Kuruluşları Platformu üyelerinin de bu süreçte birlikte hareket ettiğini belirten Ertürk; “Genç Sivil Toplum Kuruluşları Platformu da kararımız evet noktasında basın açıklaması yaparak çalışmalara dâhil oldu. Güçlü bir Türkiye’ye, istikrarlı bir Türkiye’ye, her türlü vesayetten kurtulmuş bir Türkiye’ye, karşı olan tüm Türkiye düşmanlarının el ele ve işbirliği içinde yeni anayasaya hayır dedikleri bugünlerde bizler platform olarak 16 Nisan’da ki referandumda evet diyoruz. Çalışmalarımız hızla devam etmektedir” dedi.
BİRÇOK ÇALIŞMA YAPILDI
AK Parti, MHP, BBP İl Başkanlıkları, Baro Başkanlığı, Kent Konseyi gibi birçok ziyaretlerini yapan platformun, Milletvekili Ali Özkaya ile kahvaltıda buluştuğunu hatırlatan Ertürk; “Platform üyesi Başkan ve Temsilciler beklentilerini ve neden referandumda neden evet diyeceklerini belirtti. Aynı zamanda Başbakanlık Başdanışmanı ve Cihannüma Başkanı Mustafa Şen’le birlikte özelde de görüşmeler yapan platform temsilcileri genel anlamda halka açık sivil toplum kuruluşlarının düzenledikleri salon programlarını organize etmeye ve birçok çalışmaya da imza atmaktadır. Platform olarak bastırılmış olan evet broşürlerini yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri aracılığıyla ilçelerde, beldelerde, köy ve mahallelerde dağıtmaya referandumun önemini anlatmaya devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme