• Haberler
  • Genel
  • “Stendapçı değil, siyasetçiyiz” – Kocatepe Gazetesi

“Stendapçı değil, siyasetçiyiz” – Kocatepe Gazetesi

Gündem değerlendirme toplantısında konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu, siyasetçilerin karşılıklı laf yapmasının anlamı olmadığını belirtti ve ekledi: “Bizler stendapçı değiliz. Bizler hizmet etmeye çalışıyoruz” Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda dün gündem değerlendirme toplantısı düzenlendi. PARTİNİN HEDEFLERİ ANLATILIYOR AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken, toplantıda [&hellip]

"Stendapçı değil, siyasetçiyiz"

Gündem değerlendirme toplantısında konuşan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu, siyasetçilerin karşılıklı laf yapmasının anlamı olmadığını belirtti ve ekledi: “Bizler stendapçı değiliz. Bizler hizmet etmeye çalışıyoruz”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda dün gündem değerlendirme toplantısı düzenlendi.
PARTİNİN HEDEFLERİ ANLATILIYOR
AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken, toplantıda medya mensuplarının sorularını cevaplandırdı. İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, Afyonkarahisar teşkilatının aralıksız çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı. Son zamanlarda özellikle ilçelerde gerekli çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdürdüklerini belirten Ötken; “Milletvekili adaylarımız, televizyon ve radyo programlarına çıkararak çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiriyorlar. Partimizin hedefleri hakkında vatandaşları bilgilendiriyoruz. Muhalefet partilerin hem eleştirileri hakkında hem de yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veriyoruz. Bu şekilde geçmişten günümüze kadar tüm çalışmaları gün yüzüne çıkarıyoruz. Bu hafta Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ı ağırladık. Ekonomi ile ilgili bir takım çalışmalar yaptık. Ekonomin ne duruma geldi hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirdik.” dedi.
KİNAY İSTİŞARELERDE BULUNDU
AK Parti Kütahya Milletvekili ve Afyonkarahisar Koordinatörü Hasan Fehmi Kinay’ın çeşitli ziyaretlerde bulunduğunu belirten Tanıtım Medya Başkanı Ötken; “Kütahya Milletvekili ve Afyonkarahisar Koordinatörü Hasan Fehmi Kinay il başkanımızla birlikte kurucu üyelerimizi, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini, en yaşlı ve en genç üyemizi ziyaret etti. Milletvekili Hasan Fehmi Kinay il yönetimi kurulu üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimiyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.” diye konuştu.
ÖZKALDI’YA KURBANLI KARŞILAMA
AK Parti Milletvekili Adayı Akif Özkaldı’nın köy ziyaretlerinde kurban keserek karşılandığını kaydeden Mustafa Ötken, Özkaldı’ya gösterilen ilgiye dikkat çekti. Ötken; “Milletvekili adayımız Akif Özkaldı hafta sonu Çay ilçesinde gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde büyük ilgi gördü. Özkaldı’yı vatandaşlar kurban keserek karşıladı. Yine Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcımız Ali Babacan, AFSİAD’ın daveti üzerine ilimize geldi. Başbakan Yardımcımıza İl Başkanımız başta olmak üzere parti teşkilatımız AFSİAD toplantısında eşlik etti.” şeklinde konuştu.
HOŞGELDİNİZ PANKARTI BEĞENİLDİ
AK Parti Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Hüseyin Tutumlu, geçtiğimiz hafta konuşulan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’ye hitaben “Misafiriniz Misafirimizdir Sayın Bahçeli Afyonkarahisar’ımıza Hoşgeldiniz’ yazılı pankartın güzel tepkiler aldığını söyledi. Tutumlu şöyle konuştu: “AK Parti, tepkileri demokratik bir şekilde yerine getiren bir siyasi partidir. Zaten kişinin aynısı işidir. Bizler yaptığımız işleri saygı ve nezaket çerçevesinde yapıyoruz. Bunda bir alınganlık yapmanın bir anlamı yok. Karşılıklı laf yapmanın da bir anlamı yok. Bizler stendapçı değiliz. Bizler hizmet etmeye çalışıyoruz. Saygınlığımızı geliştirmek zorundayız. Bu kapsamda da yapılan bu pankart olayını halkımız teveccühle ve takdirle karşıladı. Seçimlere kısa süre kaldı, yanlış söylemler kendi saygınlığımızın azalmasına neden olacaktır. AK Parti, her zaman sözlerinin arkasında durmuştur. Bu çerçevede hareket etmeye çalışıyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme