Statta çalışmalar hızla devam ediyor

Şuhut İlçe Stadyumu'nda yürütülen çalışmalar kapsamında hakem odaları, ev sahibi ve konuk takımlarına ait soyunma odaları, duşlar, tuvaletler, malzeme odaları, iç dekorasyon işlerinde çalışmalar tamamlandı. Dış dekorasyon çalışmalarında ise stadyum çevresinin korkuluklarla çevrilme çalışmaları devam ederken, çim ekim bakım çalışmalarının yanı sıra büyük sahanın yanında bulunan küçük sahayı da büyülterek tamirat ve onarım çalışmalarına devam [&hellip]

Şuhut İlçe Stadyumu’nda yürütülen çalışmalar kapsamında hakem odaları, ev sahibi ve konuk takımlarına ait soyunma odaları, duşlar, tuvaletler, malzeme odaları, iç dekorasyon işlerinde çalışmalar tamamlandı. Dış dekorasyon çalışmalarında ise stadyum çevresinin korkuluklarla çevrilme çalışmaları devam ederken, çim ekim bakım çalışmalarının yanı sıra büyük sahanın yanında bulunan küçük sahayı da büyülterek tamirat ve onarım çalışmalarına devam ediliyor.
Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, “Çalışmalar kısa zaman içerisinde bitirilecek. 25 Ağustos Zafer Şenlikleri’ne yetiştirilmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmaların hepsi değerli Şuhutlu hemşerilerimiz içindir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme