Stad, Müze ve eski garaja sahip çıkın

Demokrat Parti Belediye Başkan adayı adayı İsmail Özdilek vatandaşlara ve siyasetçilere 'Müze, Stad ve eski Otogar'a sahip çıkın' çağrısında bulundu. İsmail Özdilek, 'Siz sahip çıkmazsanız biz çıkacağız' dedi Stadyum, Müze ve eski otogar alanına sahip çıkılmasını isteyen Demokrat Parti Belediye Başkan aday adayı İsmail Özdilek, AK Partilileri eleştiri yağmuruna tuttu. Emekli Albay Özdilek, 'Her yıl [&hellip]

Stad, Müze ve eski garaja sahip çıkın

Demokrat Parti Belediye Başkan adayı adayı İsmail Özdilek vatandaşlara ve siyasetçilere “Müze, Stad ve eski Otogar’a sahip çıkın” çağrısında bulundu. İsmail Özdilek, “Siz sahip çıkmazsanız biz çıkacağız” dedi

Stadyum, Müze ve eski otogar alanına sahip çıkılmasını isteyen Demokrat Parti Belediye Başkan aday adayı İsmail Özdilek, AK Partilileri eleştiri yağmuruna tuttu. Emekli Albay Özdilek, “Her yıl yüzünü Altıntaş’a, sırtını Afyon’a dönmüş müjdeciler sizlere ellerinde makarna, kömür ve para ile ve yemin de ettirerek 10 yıldır geleceğinizi satın aldılar ve Afyonumuz da törenle açtıkları 6ncı İcra Dairesinin önüne getirmediler mi? Afyon’u yöneten amatörler AVM yaparak Afyonumuza çağ atlatmaya kalkmadı mı? İnşallah altı âdete çıkan İcra Daireleri Afyonlumuz için hayırlı olmaz, boş kalır ve ileride okul olarak kullanılır” dedi. Özdilek, “eğer ben afyonumuza şehremini olursam; Şans kapınızı bir defa çaldı, demektir. Esnafımızı ve her seviyedeki üretimi destekleyerek, artık fakirliğin, kader ve alın yazısı olmadığını göreceksiniz. Bu şansınıza kapınızı ve gönlünüzü açınız. Her ev, her büro, her ofis, her mahalle benim seçim büromdur” dedi.
6. İcra Dairesi
hayırlı olamasın
Son dönemde Afyonkarahisar’da yaşanan gelişmeleri endişeyle takip ettiğini belirten DP Belediye Başkan adayı adayı Emekli albay İsmail Özdilek, “AKP Milletvekilleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu, Sait Açba, Halil Ürün, Devr-i Zamanınızda Afyon’da verdiğiniz müjdelerle 6ncı İcra Dairesinin kurdelesi törenle kesildi!!! Bu başarı herkese nasip olmaz ve Afyonlu bu başarılarınızı da asla unutmaz!!! İnşallah toplam altısı da Afyonumuz için hayırlı olmaz, kapanır ve okul olur” dedi.
Siz sahip çıkmazsanız
biz varız
SEKA’nın özelleştirme adına tahrip edilmesinın, acemiliğimize denk geldiğini belirterek AK Parti yetkililerinin sorumluluk makamında olduklarını kaydeden DP Belediye Başkan aday adayı İsmail Özdilek, “Afyon Halkının malı olan Stadyum, Müze ve eski Otogara yapılacak AVM ile ilgili Afyon halkına danışmadan birilerini zengin etmek uğruna yeşil alanlarımıza sahip çıkıp bizlerin geleceğine ve Belediye Başkanımıza destek olunuz. Belediye Başkanımız Stadyumumuza, Eski Müze ve Eski Garajımıza sahip çıkmazsa, önümüzdeki günlerde şehir ilan levhalarına astıracağımız ilanlarla tüm Afyonlu hemşerilerimi çoluk, çocuk ailecek spor ve miting yapmaya davete edip, Afyon Halkı olarak bu alanlarımıza bizler sahip çıkacağız. Haberiniz olsun. Şimdiden davetlisiniz” dedi.
Muhalefet milletvekillerini de bekliyoruz
Bu etkinliklerinde CHP Milletvekili Ahmet Toptaş ile MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ı da yanlarında görmek istediklerini belirten DP Belediye Başkan aday adayı İsmail Özdilek, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a çağrıda bulundu. “Cumhuriyet dönemi öncesinde belediyenin adı “şehremaneti”, belediye başkanın adı da “Şehremini’ olduğunu, “Belediye” kelimesinin Cumhuriyet döneminde Türkçe’ye girdiğini, ancak uzun bir süre Valilerin aynı zamanda Belediye Başkanlığı görevini de üstlendiğini hatırlatan İsmail Özdilek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Şehremaneti; şehrin emanet edildiği yere belediye denir. Şehremini; şehrin emin ve güvenilir ellere emanet edilmesi ve kendisine emanet verilen şehrine sahip çıkmasıdır. Bugünkü belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban’dır. Geçmiş dönemdeki belediye başkanlarının görevlerini yazmayacağım.
Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban, Sizler hukukçusunuz. Sizleri, Şehremini seçerek Afyonumuzu emanet ettik. Malum, emanete hıyanetlik olmaz. Sizler, Belediye Başkanı seçildiğinizin ilk ayı içerisinde elimde bir çiçekle Sizleri makamınızda tebrik ettim. Sizlere dedim ki; ‘ Sayın Başkanım bu makam hepimizin makamıdır. Biz sizlerin başarısı için her zaman yanınızda olacağız. Sizin başarılı olmanız demek Afyonumuzun kazancı demektir ’dedim. O makamda olduğunuz sürece de her zaman yanınızda olacağım. Sizler; bugüne kadar Afyonumuz için zaman tanımadan çalıştınız. Şehrimizin yıllardır biriken alt yapısını yenilediniz. Yolları, kaldırımları asfalt ve parke taşı döşettiniz. Kent Ormanını yaptınız. Daha sayamadığım çok güzel hizmetler yaptınız. Bu çalışmalarınız için tekrar teşekkür ediyorum.
Sayın başkanım,
Müze, Stad ve eski Otogar’a sahip çıkın
Afyonlumuzun 7den 70’e herkesin nefes aldığı ve herkesin malı olan ve TOKİ’ye devredildiği söylenen Stadyumumuza – Eski Müzemize sahip çıkınız. Afyonumuza çağ atlatacağını söylediğiniz Eski Garaj arazimize AVM (Alış Veriş Merkezi) yapımından vaz geçiniz. Siz, Şuhutlular bina yaparak mı, çağ atlıyorsunuz? Şuhut Belediye Başkanı da Şuhut da ilan levhalarına astırdığı ve 100 yılın yatırımı olarak Bakanımıza İş Merkezi temelini attırdı. Siz de AVM ile çağ atlayacağını söylüyorsunuz. Dünya da AVM ile çağ atlayan bir ülke var mı?
Bizlerde uyanan kanaat, şehrimizin emanetçisi ve sahibi sorumlusu olarak Afyonlunun hiçbir konuda onayını alamadan, kapalı kapılar arkasında AVM ve değişik projelerle Afyonumuzun tapusunu versen, bazı gözü doymazları zengin etmek üzere aniden ortaya çıkardığınız bu tür projeleri halkınıza sordunuz mu?
Afyon da 6ncı İcra Dairesi törenle açıldı!!! 6ncı İcra Dairesi Afyon Halkının perişanlığını yansıtmıyor mu? Yapacağınız AVM de ne ile alış veriş yapacak?
Siz Afyon Halkına diyorsunuz ki; ‘Ayranınız yok içmeye, tahtırevanla gidin gezmeye’ diyorsunuz.
Size önerim; Karayolları, Eski Garaj, Stadyum (bozulmamak kaydı ile) ve Asri Mezarlık’a kadar olan bölgeyi uluslararası bir proje yarışması düzenleyerek ve Afyon halkının da onayını alarak Afyonumuza kazandırmanızdır. Eski Belediye Başkanımız Rahmeti Erdal Akar da Sizler gibi Afyonumuza en büyük hizmeti vermiştir. Ama en büyük hatası ve Afyonlunun affetmediği eski Afyon Hali’ni yıktırması ve Afyon’da ticaretin ölmesidir. Sizlere emanet edilen ve ileride fani olacak kimselere Afyonumuzun ve Afyonlunun malı olan Stadyumumuza – Eski Müzemize ve Afyonumuza çağ atlatacağını söylediğiniz Eski Garaj arazimize AVM( Alış Veriş Merkezi )yapımından vaz geçip sahip çıkınız. 100 yıl ötesi Afyonumuzu düşündüğünüzde buralar yeşil alan olarak kalması için yukarıda sunduğum proje çalışmasına çok önem vererek üzerinde durunuz. Sayın Belediye Başkanım, bizlerde uyanan kanaat, şehrimizin emanetçisi ve sahibi sorumlusu olarak Afyonlunun hiçbir konuda onayını almadan, ön çalışma ve bir planlama yapmadan bu AVM nereden çıktı? Kapalı kapılar arkasında AVM ve değişik projelerle etrafınızdaki bazı gözü doymaz kimseleri zengin etmek üzere aniden ortaya bu tür projeleri çıkarıp Afyonumuzun geleceğini yok ettiğinizin farkında değil misiniz? Sizlerin, bugüne kadar Afyonumuz için yapmış olduğunuz güzel hizmetlerin üzerini Stadyumumuza, eski Müze Alanımıza ve Eski Garajımıza sahip çıkmamanız örtecek ve nesiller boyu bu ihmalinizi hiç unutulmayacak ve çok kötü anılacaksınız. Seçtiğimiz Belediye Başkanımıza karşı mücadele etmek bize yakışır mı?
Afyonlular’a çağrı
Belediye Başkanı Stadyuma, Eski Müze ve Eski Garaja sahip çıkmazsa, önümüzdeki günlerde şehir ilan levhalarına astıracağı ilanlarla tüm Afyonluları çoluk, çocuk ailecek spor ve miting yapmaya davet edeceğini tekrarlayan DP Belediye Başkan aday adayı İsmail Özdilek, “Afyon Halkı olarak bu alanlarımıza bizler sahip çıkacağız. Ben, eski Belediye Başkanımız Rahmetli Erdal Akar’ın Eski Afyon Haline sahip çıkmayıp, anıt mezar gibi bina yapıp Afyon ticaretini öldürmesi ve bitirmesini affedemiyor ve unutamıyorum. Başkanım; yarın Sizler de Rahmetli ERDAL Akar gibi anılmak istemiyorsanız Stadyumumuza, Eski Müzemize ve Eski Garajımıza sahip çıkınız.
Her yıl yüzünü Altıntaş’a, sırtını Afyon’a dönmüş müjdeciler sizlere ellerinde makarna, kömür ve para ile ve yemin de ettirerek 10 yıldır geleceğinizi satın aldılar ve Afyonumuz da törenle açtıkları 6ncı İcra Dairesinin önüne getirmediler mi?
Afyonu yöneten amatörler AVM yaparak Afyonumuza çağ atlatmaya kalkmadı mı? İnşallah altı âdete çıkan İcra Daireleri Afyonlumuz için hayırlı olmaz, boş kalır ve ileride okul olarak kullanılır.”
“Eğer ben seçilirsem”
Kendisinin Afyonkarahisar’a “şehremini” olması halinde yapacaklarını da sıralayan emekli albay İsmail Özdilek açıklamasını şöyle tamamladı:
“Eğer ben Afyonumuza şehremini olursam; Şans kapınızı bir defa çaldı, demektir. Esnafımızı ve her seviyedeki üretimi destekleyerek, artık fakirliğin, kader ve alın yazısı olmadığını göreceksiniz. Bu şansınıza kapınızı ve gönlünüzü açınız. Her ev, her büro, her ofis, her mahalle benim seçim büromdur. Afyonumuza müjdelerle 6ncı İcra Dairesini açtıranlar ve AVM ile çağ atlamasını zannedenlerden Afyonumuzun yönetimini devir alarak çağdaş ve modern Afyonu biz yaratacağız ve çocuklarımıza, torunlarımıza devir edeceğiz. Onun için; değişim- değişim- değişim ya zenginlik ya da, kömür, makarna uğruna fakirliğe devam.” >> Esra Küçükkurt’un haberi

Bakmadan Geçme