• Haberler
  • Genel
  • Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği'nden Vali Balkanlıoğlu'na ziyaret

Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği'nden Vali Balkanlıoğlu'na ziyaret

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği Başkanı Mehmet Kundak ve Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çakır'ı makamında kabul etti Ziyaret sırasında Afyonkarahisar Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği Başkanı Mehmet Kundak, Vali İrfan Balkanlıoğlu'na Derneklerinin Onursal Üye kartını, bir olta takımı ile derneğe ait şapka ve tişört [&hellip]

Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği’nden Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği Başkanı Mehmet Kundak ve Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çakır’ı makamında kabul etti

Ziyaret sırasında Afyonkarahisar Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği Başkanı Mehmet Kundak, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na Derneklerinin Onursal Üye kartını, bir olta takımı ile derneğe ait şapka ve tişört takdim etti.
Vali Balkanlıoğlu’na Afyonkarahisar da yapılan balık avı ve Olta balıkçılığı sporu ile ilgili bilgiler veren Başkan Kundak, balık avında yaşanan sıkıntılara da değindi. Başkan Kundak konuşmasında; “Her tür spor ve sporcuya verdiğiniz önemi Afyonkarahisarlılar olarak biliyoruz. Bizim de bazı istek ve sorunlarımız var sizinde bu konuya da yardımcı olacağınıza eminiz” diyerek balıkçılığa olan ilgilerinden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür etti.
Ziyarette Dernek tarafından Sucul Yaşam canlılarına saygı ve merhametli davranmayı ilke edindiklerini söyleyen Başkan Kundak, yakın zamanda Türkiye genelinden balıkçılarında katılacağı bir etkinlik düzenleyeceklerini söyledi.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’na, günün anısına Afyonkarahisar Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği amblemini taşıyan şapka, tişört ve derneğin Onursal üye kartı ile olta takımı hediye eden Mehmet Kundak, Vali Balkanlıoğlu’na ‘’rast gele’’ dedi.
Doğadaki canlıların korunmasında önemli bir yeri olan balıkların; üretilmesi, yetiştirilmesi ve korunması büyük önem arz etmektedir diyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, balıkçılığı ve balık avı sporuna destek verdiğini ve Valilik makamınca yapılabilecek her türlü katkıda bulunacağını ifade etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme