Sporda Yetenekli Gençler Tespit Edilecek

Afyonkarahisar'da Okul Sporları Değerlendirme Toplantısı, geniş bir katılımla yapıldı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen 2024-2025 Sezonu Okul Sporları Değerlendirme Toplantısı’na  Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Şube Müdürleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yetkilileri, okul/kurum idarecileri ile öğretmenler katıldı.

Sporda Yetenekli Gençler Tespit Edilecek

2024-2025 sezonu Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen değerlendirme toplantısında konuşan İl Milli Eğitim MüdürüMiraç Sünnetci, “ Spor tüm dünyada her geçen gün birleştirici gücüyle ilgi odağı haline gelmektedir.

Sporda Yetenekli Gençler Tespit Edilecek

Genç bir nüfusa sahip olduğumuzun bilinciyle; tüm öğrencilerimizin her yaşta farklı spor dalları ile ilgilenebileceğini, sporun bireylerin bedensel, ruhsal, zihinsel ve sosyal gelişimi üzerinde olumlu etkileri olduğunun farkında olarak gerekli altyapı ve fiziki ortamın hazırlanması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Ayrıca yetenekli çocuklarımızın tespit edilerek yetenekleri doğrultusunda spor branşlarına yönlendirilmesi ve üst düzey sporcu olarak yetiştirilmelerini sağlamak en büyük hedefimizdir” dedi.

Sporda Yetenekli Gençler Tespit Edilecek

Bakmadan Geçme