Spor Yazarları namağlup devam ediyor

Afyonkarahisar'da görev yapan Spor Basını Mensupları üçüncü maçını Afyonkarahisar Fuar Hastanesi Masterleri ile D-7 sahasında oynadı. Afyonkarahisar Fuar Hastanesi Masterleri ile ikinci kez karşı karşıya gelen Spor Yazarları, son maçı da 3-2 kazandı. Rakibi karşısında devreyi 1-0 önde kapatan Spor Yazarları, ikinci yarıda 2-1 geri düşmesine karşın pes etmedi. Üçüncü karşılaşmada da 3-2'lik skor ile [&hellip]

Afyonkarahisar’da görev yapan Spor Basını Mensupları üçüncü maçını Afyonkarahisar Fuar Hastanesi Masterleri ile D-7 sahasında oynadı. Afyonkarahisar Fuar Hastanesi Masterleri ile ikinci kez karşı karşıya gelen Spor Yazarları, son maçı da 3-2 kazandı. Rakibi karşısında devreyi 1-0 önde kapatan Spor Yazarları, ikinci yarıda 2-1 geri düşmesine karşın pes etmedi. Üçüncü karşılaşmada da 3-2’lik skor ile galip ayrılan Spor Yazarları namağlup olarak yoluna devam ediyor.
MAÇIN DETAYLARI
Maça hızlı başlayan Spor Yazarları, Mustafa Kılınç’ın golü ile 1-0 öne geçti. Yediği golün ardından özellikle hücum hattında etkili olmak isteyen Fuar Masterleri, birçok pozisyona girmesine rağmn aradığı beraberlik golüne ulaşamadı. İlk yarı Spor Yazarlar’nın 1-0’lık üstünlüğü tamamlandı. İkinci yarıya daha atak başlayan Masterler, kadrosunda yer alan genç oyuncuların performansları ile rakip kaleyi abluka altına alma çabaları içerisine girdi. İkinci yarının ilerleyen dakikalarında ani bir atakla ceza sahasına kadar yaklaşan Masterler, savunmanın hatasını iyi değerlendirdi ve Halil’in ayağından bulduğu golle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Bulduğu beraberlik golünün ardından ataklarına devam eden Masterler, bir kez daha Halil’le gole ulaşmayı başardı. Rakibi karşısında 2-1’lik skorla geriye düyen Spor Yazarları pes etmedi ve mücadeleye devam etti. Spor Yazarları Hüdayi ve Osman ile peş peşe 2 gol kaydetti. Spor Yazarları oynadığı üçüncü maçı da 3-2 kazandı.  
Afyonkarahisar Yeni Spor Kompleksi’nde yer alan D-7 nolu sahada oynanan maçtan sonra iki takım oyuncuları bir araya gelerek tatlı yedi.

Bakmadan Geçme