• Haberler
  • Spor
  • Spor Yazarları iftarda buluştu – Kocatepe Gazetesi

Spor Yazarları iftarda buluştu – Kocatepe Gazetesi

NG Otel'de gerçekleştirilen iftar yemeği Spor Yazarları ve yorumcuları iftar sonrası sezon değerlendirmesi yaptı. Afyonkarahisar'ın 2017-18 sezonu öncesinde birçok takıma kamp için ev sahipliği yapması ve ilimizin adının duyurulması hakkında görüş alışverişinde bulunan spor muhabirleri, başka kulüpleri ilimize kamp için davet ederken öncelikle AFJET Afyonspor'un önceki sezonlarda Afyon'u tercih etmemesinin yanlış olduğuna değinildi.Toplantıya katılan Spor [&hellip]

NG Otel’de gerçekleştirilen iftar yemeği Spor Yazarları ve yorumcuları iftar sonrası sezon değerlendirmesi yaptı. Afyonkarahisar’ın 2017-18 sezonu öncesinde birçok takıma kamp için ev sahipliği yapması ve ilimizin adının duyurulması hakkında görüş alışverişinde bulunan spor muhabirleri, başka kulüpleri ilimize kamp için davet ederken öncelikle AFJET Afyonspor’un önceki sezonlarda Afyon’u tercih etmemesinin yanlış olduğuna değinildi.
Toplantıya katılan Spor Yazarları futbol, basketbol ve voleybolda geçen sezonlardaki takım ve yönetimlerinin başarı ve başarısızlıkları değerlendirdi.
Yerine gelen taahhütlerden sonra takımların şehre şampiyonluk yaşatmak zorunda olduklarına dikkat çeken TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey, “Geçen sezonlarda çok önemli hususları gazete sütunlarımıza almamamız ilimiz sporunun yara almaması için oldukça önemliydi, bu konuda gösterdiğiniz hassasiyet için hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra ilimiz temsil eden takımlarımızın işi çok zor, bizler de kulüp yöneticilerinin ileride telafisi mümkün olmayan hatalar yapmalarını engellemek adına görevimizi yapacağız, Afyon’un tarihinde spora bu kadar maddi ve manevi destek verilmemişti. Kulüp yöneticileri maddi sıkıntılar ile boğuşmuyorsa, sporculara verilen taahhütler yerine getiriliyorsa, bu takımlar Afyon halkına şampiyonluk yaşatmak zorundadır. Transferlerde ve teknik heyet seçimlerinde hoyratça davranılması bu ile ve spora yapılacak en büyük kötülük olur” dedi.
Amatör sporlardaki gerilemenin nedenleri ve amatör sporun önemine vurgu yapılan toplantıda kurumlarca alınması gerekli önlemler için karar alıcılar ile özel toplantı yapılması kararlaştırıldı.

Bakmadan Geçme