Spor Yazarları Avukatları da mağlup etti

Yoğun geçen 2016-17 sezonunun ardından Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyeleri ikinci dostluk maçını da Afyonkarahisar Barosu Futbol Takımı ile yaptı. Spor Kompleksi D-5 Nolu sahasında oynanan maçta rakibi karşısında devreyi 3-1 geride kapatan TSYD Afyonkarahisar takımı, sahadan 5-4 galip ayrılmasını bildi.İlk yarıya hızlı başlayan Spor Yazarları Mert'in ayağından gelen golle 1-0 öne geçti. [&hellip]

Yoğun geçen 2016-17 sezonunun ardından Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyeleri ikinci dostluk maçını da Afyonkarahisar Barosu Futbol Takımı ile yaptı. Spor Kompleksi D-5 Nolu sahasında oynanan maçta rakibi karşısında devreyi 3-1 geride kapatan TSYD Afyonkarahisar takımı, sahadan 5-4 galip ayrılmasını bildi.
İlk yarıya hızlı başlayan Spor Yazarları Mert’in ayağından gelen golle 1-0 öne geçti. Golün ardından çabuk toparlanan Baro, Taha’nın 2 ve Ahmet’in golleriyle müsabakanın ilk yarısını 3-1 üstün tamamladı. İkinci yarıya daha atak başlayan Spor Yazarları, kadrosunda yer alan genç oyuncuların performansları ile rakip kalede daha etkili oldu. İlk yarıda takımının tek golünü atan Mert yine attığı iki gol ile durumu eşitliğe taşıdı. Bulduğu beraberlik golünün ardından ataklarına devam eden Spor Yazarları’ndan Gürani attığı golle takımını 4-3’lük skorla öne geçirdi. Bulduğu gol ile öne geçen Spor Yazarları, ataklarını sürdürdü ve Hüdayi ile durumu 5-3 yaptı. İki farklı skorla öne geçen Spor Yazarları savunmaya çekildi. Karşılaşmanın skorunu belirleyen isim Baro’nun adına Halil’den geldi.
Maçta başka gol olmayınca Spor Yazarları 5-4’lük üstünlüğü maçı kazandı.

Bakmadan Geçme