• Haberler
  • Spor
  • Spor salonunun ihalesi yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Spor salonunun ihalesi yapıldı – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan, İlçe Özel İdare Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılacak olan Spor Salonu'nun inşası için yer tesliminin yapılması ve ihale sözleşmesinin imzalanmasıyla birlikte çalışmalar başlayacak.SPOR SALONU 2 BİN 500 M2'YE300 GÜNDE YAPILACAKSpor Salonu'nun 2 bin 500 metrekare alana 300 gün içinde yapılacağını belirten İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, 'İlçemize bir [&hellip]

İscehisar Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan, İlçe Özel İdare Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılacak olan Spor Salonu’nun inşası için yer tesliminin yapılması ve ihale sözleşmesinin imzalanmasıyla birlikte çalışmalar başlayacak.
SPOR SALONU 2 BİN 500 M2’YE300 GÜNDE YAPILACAK
Spor Salonu’nun 2 bin 500 metrekare alana 300 gün içinde yapılacağını belirten İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, “İlçemize bir eseri daha kazandıracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Spor Salonu’nun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Bakanımız Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya ile İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanımız Salih Sel, İlçe Kaymakamımız Muhammet Öztabak, İl Genel Meclis Üyelerimiz Halim Göral ile Selçuk Çirkin, İlçe Özel İdare Müdürü Kasım Yıldırım olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.” dedi.

Bakmadan Geçme