• Haberler
  • Spor
  • Spor Salonu inşaatları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Spor Salonu inşaatları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Ayrıca Battal Aygün Anadolu Lisesinde yapı devam eden Spor Salonu'nda İnşaatı Yapan Firma yetkililerinden bilgi alan Kaymakamımız Kapalı Spor Salonunun 450 kişi kapasiteli ve 2500 m2 alanda inşa edileceği ve en kısa sürede bitirilmesi için yetkililere gerekli talimatları verdi.Daha sonra Battal Aygün Anadolu Lisesinde yapı devam eden Kapalı Spor Salonunda incelmelerde bulunan Kaymakamımız inşaatının büyük [&hellip]

Ayrıca Battal Aygün Anadolu Lisesinde yapı devam eden Spor Salonu’nda İnşaatı Yapan Firma yetkililerinden bilgi alan Kaymakamımız Kapalı Spor Salonunun 450 kişi kapasiteli ve 2500 m2 alanda inşa edileceği ve en kısa sürede bitirilmesi için yetkililere gerekli talimatları verdi.
Daha sonra Battal Aygün Anadolu Lisesinde yapı devam eden Kapalı Spor Salonunda incelmelerde bulunan Kaymakamımız inşaatının büyük ölçüde tamamlandığını belirterek” Öğrencilerin spor aktivitelerini rahatça yapabilecekleri tesis, farklı spor dallarında da antrenman yapma imkanı verecek. Isıtma ve soğutma sistemleri bulunacak spor salonu, öğrencilerin yaz-kış spor yapmalarını sağlayacak. Bin 20 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan spor salonu toplam bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak. Salonda basketbol sahası ve voleybol sahası yer alacak.” dedi.

Bakmadan Geçme