Spor Salonu birinci oldu

Dinar Belediyesi birimler arası birlik ve beraberliğin arttırılması amaçlı düzenlenen Voleybol Turnuvası oynanan final maçıyla tamamlandı   Final maçında İtfaiye Müdürlüğü-Spor Salonu ile karşı karşıya geldi. Rakibini 3-2'lik skorla mağlup eden Spor Salonu turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçını kaybeden İtfaiye Müdürlüğü ise ikinci oldu. Üçüncülük maçında Başkanlık Makamı-İmar Müdürlüğü ile karşı karşıya geldi. Maç sonucunda [&hellip]

Dinar Belediyesi birimler arası birlik ve beraberliğin arttırılması amaçlı düzenlenen Voleybol Turnuvası oynanan final maçıyla tamamlandı

Final maçında İtfaiye Müdürlüğü-Spor Salonu ile karşı karşıya geldi. Rakibini 3-2’lik skorla mağlup eden Spor Salonu turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçını kaybeden İtfaiye Müdürlüğü ise ikinci oldu.
Üçüncülük maçında Başkanlık Makamı-İmar Müdürlüğü ile karşı karşıya geldi. Maç sonucunda Başkanlık makamı 3-0’lık skorla galip gelerek turnuvanın üçüncüsü oldu.
Maç yapan dört takıma da Belediye Başkanı Nihat Sarı tarafından günün anısına madalya verildi.
Birinci olan Spor Salonu oyuncularına ve 2. olan İtfaiye Müdürlüğü oyuncularına kupa ve madalyaları Belediye Başkanı Nihat Sarı ve Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk tarafından verilirken üçüncü olan Başkanlık Makamına kupa ve madalyaları Güreş Eğitmeni Cemalettin Bozkurt tarafından takdim edildi.
Birim personelleri tören sonrası Belediye Başkanı Nihat Sarı ya personelleri bir araya getirerek güzel bir organizasyon düzenlendiği için teşekkür etti.
Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Birimler arası birlik beraberliği arttırmak amacıyla düzenlemiş olduğumuz voleybol turnuvası her hangi bir sorun olmadan tamamlanmıştır. Katılan tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Birinci olan Spor Salonu oyuncularını da ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah birlik ve beraberliği arttıracak sosyal faaliyetlerimiz devam edecektir.” dedi.

Bakmadan Geçme