• Haberler
  • Genel
  • Spor Oyunları Voleybol'da şampiyon Ziraat Bankası oldu

Spor Oyunları Voleybol'da şampiyon Ziraat Bankası oldu

Afyon Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği 6’ncı ATSO Spor Oyunları voleybol finaliyle sona erdi. Ticaret Borsası ile Ziraat Bankası arasında oynanan finalmüsabakasını Ziraat Bankası 3-2 kazanarak şampiyon oldu ATSO Spor Oyunları’nın voleybol finalinde Ticaret Borsası'nı 3-2 mağlup eden Ziraat Bankası şampiyon oldu. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen 6. Spor Oyunları, Atatürk Spor [&hellip]

Spor Oyunları Voleybol’da şampiyon Ziraat Bankası oldu

Afyon Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği 6’ncı ATSO Spor Oyunları voleybol finaliyle sona erdi. Ticaret Borsası ile Ziraat Bankası arasında oynanan finalmüsabakasını Ziraat Bankası 3-2 kazanarak şampiyon oldu

ATSO Spor Oyunları’nın voleybol finalinde Ticaret Borsası’nı 3-2 mağlup eden Ziraat Bankası şampiyon oldu. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen 6. Spor Oyunları, Atatürk Spor Salonu’nda oynanan voleybol final maçı ile sona erdi. Spor Oyunları’nın kapanış maçında, sporseverler nefes kesen bir mücadele izledi. ATSO Spor Oyunları’nda voleybol branşının final maçı Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Gürcan Aşçı, Mustafa Gül, Uşak Ticaret Borsası Başkanı Yıldıray Aydoğan, İl Tarım handikap giriş Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdil Demiral, Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş ve çok sayıda sporseverin izlediği final maçında Ziraat Bankası ile Afyon Ticaret Borsası karşı karşıya geldi.
İlk seti Ziraat aldı
Karşılaşmanın ilk seti büyük bir çekişme içerisinde geçti. Rakibine oranla daha az hata yapan Ziraat Bankası ilk seti 25-23 önde kapattı. Güçlü rakibi karşısında 1-0 öne geçen Ziraat Bankası, ikinci sette oyundaki üstünlüğünü rakibine kaptırdı. Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler’in de forma giydiği Ticaret Borsası, maçın ikinci setini kazandı ve eşitliği ele geçirdi. ikinci sette üstünlüğü ele geçiren Borsa, bu seti 25-22 kazandıktan sonra üçüncü seti de 25-22 alarak 2-1 öne geçti.
Ziraat maçı bırakmadı
Finalde 2-1 geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayan Ziraat Bankası dördüncü seti 25-22 kazanarak skorda 2-2’lik eşitliği sağladı. Karşılaşmanın gali-bini belirleyecek olan son sette Ziraat Bankası tüm gücünü ortaya koyarak bu setten 15-9 galip ayrılırken şampiyonluğunu da ilan etmiş oldu.

Kupayı Serteser verdi
ATSO Spor Oyunları’nın voleybol branşında ilk üçe giren takımlara kupaları final maçından hemen sonra verildi. Turnuva bi-rincisi Ziraat Bankası’nın kupasını ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser verirken, ikinci olan Ticaret Borsası’nın kupasını Uşak Ticaret Borsası Başkanı Yıldıray Aydoğan, üçüncü olan Afyon Otomotiv’in kupasını da Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdil Demiral verdi.

Centilmence başladı centilmence bitti

Ticaret Borsası ile Ziraat Bankası arasında oynanan voleybol finali güzel görüntülerle başladı. İki takımın kaptanı birbrlerine maçtan önce çiçekler sunarken maç sonunda da yine birbirlerini tebrik ettiler.

Bakmadan Geçme