• Haberler
  • Genel
  • Spor Okulları'nın açılış seremonisi yapıldı

Spor Okulları'nın açılış seremonisi yapıldı

Afyonkarahisar’ın Zafer Meydanı’nda Yaz Spor Okullarının açılışı büyük bir coşkuyla yapıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz ayalarında yapılacak olan spor faaliyetlerine katılacak sporcular ile birlik, beraberlik ve dayanışma amacıyla kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe bin 500 genç katılım sağladı. İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yapılan başvuruların yoğunluğundan ve spor okullarına gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu [&hellip]

Afyonkarahisar’ın Zafer Meydanı’nda Yaz Spor Okullarının açılışı büyük bir coşkuyla yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz ayalarında yapılacak olan spor faaliyetlerine katılacak sporcular ile birlik, beraberlik ve dayanışma amacıyla kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe bin 500 genç katılım sağladı.

İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, yapılan başvuruların yoğunluğundan ve spor okullarına gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu belirtti. Sporun çocuklara değer verdiğini vurgulayan Kasapoğlu, fiziksel aktivitenin sağlık, disiplin, sosyal ilişkiler ve karakter gelişimi açısından büyük bir rol oynadığını kaydetti. Ayrıca, sporun sadece görünümünün yönünü değil, aynı zamanda takım çalışmasını, liderlik becerilerini ve fair-play ruhunu da geliştirdiğini vurguladı.

Yaz spor okullarının amacının, gençleri sporla buluşturarak sağlıklı yaşamı yönlendirmek olduğunu söyleyen Kasapoğlu, bu tür faaliyetlerin gençlerin yeteneklerini keşfetmelerine ve spor alanında ilerlemelerine yardımcı olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme