Spor merkezlerinde haftasonları dolu dolu

Geçlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Pazar günü aktif bir şekilde kuruma bağlı olan salonları ve merkezleri gezdi   Pazar gününün hareketli geçtiğini bilerek harekete geçen Geçlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu gençlik merkezlerini, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nu, Tenis Kortunu ve Tınaztepe Yurdu’nu ziyaret etti. [&hellip]

Geçlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Pazar günü aktif bir şekilde kuruma bağlı olan salonları ve merkezleri gezdi

Pazar gününün hareketli geçtiğini bilerek harekete geçen Geçlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu gençlik merkezlerini, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nu, Tenis Kortunu ve Tınaztepe Yurdu’nu ziyaret etti.
“Pazar gününden geriye kalanlar” başlığı ile duyuru yapan Geçlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyonkarahisar ve Karahisar Gençlik Merkezleri’ni ziyaret etti. Burada ücretsiz olan etkinliklerden faydalanan çocuklarla konuştu. Merkez’de gençlerin ve çocukların spor alanında yaptığı çalışmaları izleyen Kasapoğlu, onlardan başarılar beklediğini kaydetti. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzme öğrenen çocuklarla ve antrenörlerle sohbet eden Kasapoğlu, Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesinin ilerleyişini dinledi.
Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda da yıl boyu süren spor okullarında eğitim öğrencilerle bir araya gelen Kasapolğu, Antrenör İsmail Bulduk’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Tenis Kortunu da ziyaret eden Kasapoğlu, korttaki çalışmalar için de Tenis Antrenörü Orhan Küçük’ten bilgiler aldı.
Tınaztepe Yurdu’nu ziyaret ederek yurtta kalan gençlerle bir araya gelen Kasapoğlu, yemekleri inceledi, Yurt Müdürü Hakan Türkmen’den bilgiler aldı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme