Spor Lisesi'nin Hedefi Avrupa

Kriket Büyük Kadınlar T20 1. Ayak Süper Lig Müsabakaları 26-31 Temmuz tarihinde Afyonkarahisar'da düzenlendi. Afyonkarahisar Spor Lisesi GSK Sporcuları ise grubunda birinci, il karması düzeyinde üçüncü oldular

Afyonkarahisar Spor Lisesi GSK Sporcuları B Grubunda birinci olurken, Afyonkarahisar İl Karması A Grubunda üçüncü oldu. Afyonkarahisar Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Dr. Özgür Sepin başarıyı değerlendirerek, “Afyonkarahisar’da gençlerin sporla buluşması için elimizden gelen tüm çabayı göstermekteyiz.  Gençleri dijital bağımlılıktan ve diğer kötü alışkanlıklardan alıkoymanın en etkili yöntemlerinden biri olan sporu mahallelerin içine sokma hedefimiz var. Kriket dünyada en çok izlenen 2. spor dalı. Türkiye’de de yıldan yıla bilinilirliği artmakta. Kulübümüz ise Türkiye’nin en iyisi olduğunu bir kez daha kanıtladı. Afyonkarahisar krikette marka haline geldi. Gençlerimizi milli takımlara ve Avrupa şampiyonalarına göndermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu duruma gelmemizi sağlayan tüm teknik ekibe ve yöneticilerimize yürekten teşekkür ederim.” dedi.

  1. Etap müsabakalarından sonra Final etabına gidecek olan Afyonkarahisar Spor Lisesi şampiyon olması halinde Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda ter dökecek.

Haber

Bakmadan Geçme