Spor Lisesi yine şampiyon

Denizli’de düzenlenen Kriket Açıkalan Türkiye Şampiyonası’na katılan Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün oluşturduğu takımlar, Türkiye Şampiyonu ve Türkiye ikincisi oldu Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından Büyük Kadınlar ve 19 Yaş Altı Kadınlar Türkiye Kriket Açık Alan Şampiyonası, Denizli’de tamamlandı. Pamukkale ilçesine bağlı Akköy Mahallesi’ndeki statta gerçekleştirilen organizasyona 10 ilden, 10 takım ve 157 [&hellip]

Denizli’de düzenlenen Kriket Açıkalan Türkiye Şampiyonası’na katılan Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün oluşturduğu takımlar, Türkiye Şampiyonu ve Türkiye ikincisi oldu

Haber

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından Büyük Kadınlar ve 19 Yaş Altı Kadınlar Türkiye Kriket Açık Alan Şampiyonası, Denizli’de tamamlandı. Pamukkale ilçesine bağlı Akköy Mahallesi’ndeki statta gerçekleştirilen organizasyona 10 ilden, 10 takım ve 157 sporcu katıldı.
Şampiyonanın büyükler kategorisinde Ankara İl Karması birinci, Afyonkarahisar İl Karması ikinci, Denizli Uğur Okulları Spor Kulübü üçüncü oldu.
19 yaş altı kategorisinde ise Afyonkarahisar İl Karması birincilik, Nizip Spor Lisesi Spor Kulübü ikincilik, Denizli Uğur Okulları Spor Kulübü ise üçüncülük elde etti.
Denizli Merkezefendi Kaymakamı ve Afyonkarahisar eski Vali Yardımcısı Adem Uslu, şampiyon olan ve ikinci olan U-19 kadınlar ve Büyük Kadınlar takımlarına ödüllerini takdim etti.
Spor Lisesi Müdürü Yunus Otursun, müsabakalar sonrasında emek ve destek verenlere teşekkür etti. Otursun, “Okulumuz Beden Eğitimi Zümre Başkanı Muhammet doğan, Beden Eğitimi Öğretmeni Hatiçe Okçu ve Fizik Öğretmenimiz Ahmet Duymuş takıma emek veren arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Maçlarda bizleri yalnız bırakmayan Vali Yardımcımız Nurullah Kaya’ya, verdikleri destekler için Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı’ya, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Hakkı Kasapoğlu’na, İl Milli Eğitim Müdürümüz Miraç Sünnetci’ye teşekkür ederiz.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme