• Haberler
  • Genel
  • Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı – Kocatepe Gazetesi

Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı – Kocatepe Gazetesi

2011 yılının Haziran ayında temeli atılan spor kompleksinin inşaatında son rötuşlar yapılmaya başlandı. 2014 yılının sonlarına doğru inşaat halinin bitmesi bekleniyor Toki tarafından yapılan spor kompleksi, 15.000 kişilik stadyumu, 3 tane kapalı spor salonu kapalı ve açık tenis kortları, 9 tane açık saha,1 tane atletizm pisti, Su kayağı tesisi, yüzme havuzu, idari bina ve lojmanları [&hellip]

Spor Kompleksi’nde sona yaklaşıldı

2011 yılının Haziran ayında temeli atılan spor kompleksinin inşaatında son rötuşlar yapılmaya başlandı. 2014 yılının sonlarına doğru inşaat halinin bitmesi bekleniyor

Toki tarafından yapılan spor kompleksi, 15.000 kişilik stadyumu, 3 tane kapalı spor salonu kapalı ve açık tenis kortları, 9 tane açık saha,1 tane atletizm pisti, Su kayağı tesisi, yüzme havuzu, idari bina ve lojmanları ile birlikte 160.000 m2‘lik alana yapılıyor. Spor kompleksinin inşaat hali bittikten sonra kullanımı için Gençlik ve İl Spor Müdürlüğü’ne devir edilerek halka açılması bekleniyor.
ALTYAPI İŞLERİNİN
YÜZDE 95’İ TAMAMLANDI
9 adet açık futbol sahası, 1 adet atletizm pisti ve 15000 kişilik stadyumun çim ekim işleri tamamlanan spor kompleksinde zeminin futbol oynamaya müsait hale getirilmesi için stadyumda çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda çim gübreleme, yabani ot temizliği, çim köklendirme ve güçlendirme çalışmaları sürdürülüyor. Kompleksin farklı bölgelerinde devam eden ağaçlandırma işlerinde de %70 seviyelerine gelindi.
1000 ARAÇLIK KAPALI OTOPARK
15.000 kişilik stadyumun altında bulunan kapalı araç otoparkı aynı zamanda spor kompleksinde araç sorununu da ortadan kaldırıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme