• Haberler
  • Genel
  • Spor Kompleksi ihale edildi – Kocatepe Gazetesi

Spor Kompleksi ihale edildi – Kocatepe Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dün saat 14.00’da gerçekleştirilen spor kompleksi yapım işi ihalesine yoğun ilgi gösterildiği bilgisini aldığını söyledi. İhaleye yaklaşık 22 firmanın katıldığını dile getiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, ihalenin henüz sonuçlanmadığını Afyonkarahisar için önem taşıyan işlerden biri olan spor [&hellip]

Spor Kompleksi ihale edildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dün saat 14.00’da gerçekleştirilen spor kompleksi yapım işi ihalesine yoğun ilgi gösterildiği bilgisini aldığını söyledi.

İhaleye yaklaşık 22 firmanın katıldığını dile getiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, ihalenin henüz sonuçlanmadığını Afyonkarahisar için önem taşıyan işlerden biri olan spor kompleksi ihalesinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Hatırlanacağı üzere AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba, TOKİ-Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ortak protokol ile gerçekleştirilen spor kompleksi ihalesinin sabırsızlıkla beklendiğini bu projenin şehrin ufkunu genişleteceğini söylemişti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme