• Haberler
  • Genel
  • Spor kompleksi çalışmaları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Spor kompleksi çalışmaları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi'nin işbirliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından TOKİ kanalıyla Afyonkarahisar’a kazandırılacak spor kompleksinde çalışmalar devam ediyor Belediye'den yapılan açıklamaya göre, temelini Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın attığı dev proje, 3 boyutlu görünümüyle de adeta büyülüyor. 650 bin metrekare alana sahip kompleks, Türkiye’nin en büyük spor [&hellip]

Spor kompleksi çalışmaları sürüyor

Afyonkarahisar Belediyesi’nin işbirliğinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından TOKİ kanalıyla Afyonkarahisar’a kazandırılacak spor kompleksinde çalışmalar devam ediyor

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, temelini Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın attığı dev proje, 3 boyutlu görünümüyle de adeta büyülüyor.
650 bin metrekare alana sahip kompleks, Türkiye’nin en büyük spor kompleksi projesi olma özelliğini taşıyor. Sağlık ve termal turizmde adından söz ettiren ve 5 yıldızlı otelleri bulunan Afyonkarahisar, yapılacak spor kompleksiyle birlikte dünya takımlarının kamplarına ev sahipliği yapabilecek.
Kompleksin içinde 15 bin kişilik modern bir stat, yarı olimpik yüzme havuzu, atletizm sahası, kamp eğitim merkezi, biri kapalı olmak üzere üç tenis kortu, su kayak tesisi, 2 spor salonu, 8 doğal çim saha, 2 sentetik çim futbol sahası, idari binalar ve lojmanlar bulunuyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme