Spor alanlarının isimleri belli oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın onayına sunulan ve bir süredir isimlerin belirlenmesi beklenen Afyonkarahisar'daki Spor Kompleksi, 15 Bin Kişilik Stadyum, 500 bin kişilik spor salonu, 3 bin kişilik spor salonu ve Sultandağı'ndaki stadyumun isimleri belirlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylanan ve Spor Genel Müdürlüğü ad verme yönetmeliği çerçevesinde Afyonkarahisar'daki tesislerin isimleri açıklandı.Afyonkarahisar'da bulanan Spor Kompleksi'nin [&hellip]

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın onayına sunulan ve bir süredir isimlerin belirlenmesi beklenen Afyonkarahisar’daki Spor Kompleksi, 15 Bin Kişilik Stadyum, 500 bin kişilik spor salonu, 3 bin kişilik spor salonu ve Sultandağı’ndaki stadyumun isimleri belirlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylanan ve Spor Genel Müdürlüğü ad verme yönetmeliği çerçevesinde Afyonkarahisar’daki tesislerin isimleri açıklandı.
Afyonkarahisar’da bulanan Spor Kompleksi’nin ismi “Kocatepe Spor Kompleksi” olarak belirlenirken 15 bin kişilik ve halk tarafından Kocatepe Stadyumu ismiyle bilinen stadyuma ise “Zafer Stadyumu” ismi layık görüldü. Yine Spor Kompleksi içinde yer alan 500 kişi kapasiteli Spor Salonu’nun ismi “Çiğiltepe Spor Salonu”, bin kişilik kapasiteli Spor Salonu’nun ismi ise “Tınaztepe Spor Salonu”  olarak belirlendi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın girişimleriyle Afyonkarahisar’a kazandırılan ve eski SSK Hastanesi’nin bulunduğu alanda yapımı devam eden 3 bin kişilik Spor Salonu’nun ismi de “Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu” olarak belirlendi.
Ayrıca Sultandağı’nda bulanan Stadın ismi de “Yeşilçiftlik 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Stadı” oldu.

Bakmadan Geçme