SP'nin işçi kongresi bugün

SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, partisinin bugün düzenleyeceği İşçi Kongresi hakkında İşçi Emeklileri Derneği yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi   Saadet Partisi'nin Nisan ayında başlattığı Geçim İttifakı Projesi kapsamında, bu hafta işçi kongresi düzenlenecek. SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, Hüseyin Ayva ve İlyas Dikici ile birlikte İşçi Emeklileri Derneği yönetim kurulu üyelerini [&hellip]

SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, partisinin bugün düzenleyeceği İşçi Kongresi hakkında İşçi Emeklileri Derneği yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi

Saadet Partisi’nin Nisan ayında başlattığı Geçim İttifakı Projesi kapsamında, bu hafta işçi kongresi düzenlenecek. SP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, Hüseyin Ayva ve İlyas Dikici ile birlikte İşçi Emeklileri Derneği yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek kongre hakkında bilgi verdi.
SP’nin bugün yapacağı İşçi Kongresi hakkında açıklama yapan Erhan Akpınar şunları kaydetti :
“Milli Görüş partileri, yarım asırdır üzerinde hassasiyetle durduğu herkesin hak ettiğini alabildiği adil bir düzenin kurulması için mücadele veriyor. Bunun için toplumumuzun her kesimini kucaklayarak birçok farklı çalışmalar gerçekleştiriyor. Yanlış ekonomik politikaların uygulanması sebebiyle bugün geldiğimiz noktada devletimiz de halkımız da borç batağında bocalamaktadır. Toplumumuzun hemen her kesimi ‘geçim derdi’ ile boğuşuyor. Bunun tek çözüm yolu; planlı, programlı, üretim ve istihdama yönelik yatırımlar yaparak, israftan kaçarak adil paylaşımı sağlamaktır. Bunun ise faiz-borç sarmalı bir sistemle yapılamayacağı artık ayan beyan ortadadır.”
Akpınar, bugün zoom platformu üzerinden yapılacak İşçi Kongresine herkesin katılabileceğini sözlerine ekledi. Ziyarette; Dernek Başkan Yardımcısı Hasan Aytuğ, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Hulusi Akın ve Birgül Taş hazır bulundu.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme