SP'nin Başmakçı adayı Mamak oldu

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı Başmakçı Belediye Başkan adayı olarak Hüdai Mamak’ı açıkladı.

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, partisinin Başmakçı Belediye Başkan adayının Hüdai Mamak olduğunu bildirdi.

“HÜDAİ MAMAK’A BAŞARILAR DİLİYORUM”

Başkan Karataş, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Başmakçı Belediye Başkan Adayımız Hüdai Mamak beye çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Başmakçı ilçemiz 31 Mart’ta hak ettiği değere Milli Görüş Belediyeciliği ile kavuşacaktır. Hayırlı olsun.”

“DÜRÜST BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HİZMET EDECEĞİZ”

Saadet Partisi Başmakçı Belediye Başkan Adayı Hüdai Mamak, Milli Görüş Belediyeciliğinin 1994’lü yıllarda Türkiye’de tarih yazdığını ifade etti.  Başkan Adayı Mamak, “Milli Görüş Belediyeciliği 1994 yılları döneminde Türkiye’de tarih yazmıştır. Biz de Başmakçı’da dürüst Belediyecilik anlayışımızı hakkaniyetli bir yaklaşımla tüm vatandaşlarımıza hizmet etmenin gayretinde olacağız. Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz. Kaynaklarımız, vatandaşımızın huzurunu ve refahını artırmaya yönelik kullanılacak; ihaleler, kayırmacılık yapılarak yandaşlara dağıtılmayacak. Gösteriş, lüks ve şatafat için yapılan harcamaların tamamını vatandaşımızın doğrudan hizmetine sunacağız.” dedi.

“MİLLETİN ALIN TERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Saadet Partisi Başmakçı Belediye Başkan Adayı Hüdai Mamak, sözlerini şöyle tamamladı: “Bize emanet edilen mali imkânlara ve belediye mülküne, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. Herhangi bir devlet dairesinde kullanılan bir kâğıtta dahi hepimizin hakkı ve emeği olduğu anlayışıyla milletin alın terine sahip çıkacağız. Başmakçı’da yapılacak bütün hizmetlerin halkın gözleri önünde açık ve şeffaf bir biçimde yapılmasını sağlayacağız. 31 Mart’ta Belediye Başkanı seçildiğimiz takdirde ilçemizin yönetiminde tüm vatandaşlarımızı söz sahibi yapacağız. Şimdiden hayırlı mübarek olsun.”

Bakmadan Geçme