SP'nin adayı Uğurlu – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanlığında dün öğleden sonra düzenlenen basın toplantısında Mahalli İdareler Genel Seçimine 39 gün kala partinin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hasan Hüseyin Uğurlu açıklandı.'TÜM İLÇE VE BELDELERDEADAY BELİRLEDİK'Seçimlerin büyük önem taşıdığına değinen Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, 'Afyonkarahisarımız da tüm ilçe ve beldelerimizde aday belirleme [&hellip]

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanlığında dün öğleden sonra düzenlenen basın toplantısında Mahalli İdareler Genel Seçimine 39 gün kala partinin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hasan Hüseyin Uğurlu açıklandı.
“TÜM İLÇE VE BELDELERDE
ADAY BELİRLEDİK”
Seçimlerin büyük önem taşıdığına değinen Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel, “Afyonkarahisarımız da tüm ilçe ve beldelerimizde aday belirleme çalışmalarımızı tamamladık inşallah. Listelerimizin teslimini bitirmek üzereyiz. Bu toplantımızda Afyonkarahisar Belediye Başkan adayımız Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hasan Hüseyin Uğurlu’yu kamuoyuna takdim etmek için bir araya geldik.” dedi.
“SP 59 BELDE DE ADAY GÖSTERDİ”
“Devletten trilyonlar alanların aksine tek kuruş yardım almadan tüm il, ilçe ve beldelerde seçime giren tek parti SP’dir” diyen Şenel, “AKP iktidarı ve ittifak olduğu MHP birçok il, ilçe ve beldelerde tek başına seçimler için aday çıkarmazken SP tüm büyükşehir il ve ilçelerde seçime kendi adaylarıyla girdi. Devletten trilyon yardımlar alan AKP 4 büyük şehirde yok. MHP 28 şehirde yok. Diğer partilerde durum ortadadır. Şimdi soruyorum, ittifak yapan kim? Duyduk duymadık demeyin, SP bu seçimlere tek başına giren milli görüş partisidir. SP olarak tüm Türkiye de bin 399 Belediye de aday çıkarıyoruz. Afyon’da tüm beldelerde seçime tek başına giren partiyiz. 59 Belediye de adayımızı gösteriyoruz. Bize iftira atanlara cevap vermekle uğraşmayacağız. Bizi dinlemek isteyene, bize saygı gösterene derdimizi davamızı anlatmaya devam edeceğiz. Makamlar gelip geçicidir. Bugün var yarın yokuz. Cenab-ı Hak herşeyi görüyor, biliyor.” diye konuştu.
“ŞEHRİ MİLLİ GÖRÜŞ
BELEDİYECİLİĞİYLE TANIŞTIRACAĞIZ”
SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu, 1980 Afyonkarahisar doğumlu olduğunu, lisans eğitimini 2004 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladığını söyledi. “Milli Görüş Belediyeciliği” yönetim anlayışında hak ve adalet ilkelerini hâkim kılmak istediklerini kaydeden SP Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu, “Herkese eşit mesafede, yani adaletle yaklaşacağız. Her makam geçicidir. Emanet bilincine sahibiz. Emanet sorumluluğu gereğince liyakat ve hakkaniyetle ortak akılla meşveretle istişare ile şehrimizi yönetmeye talibiz.” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme