• Haberler
  • Siyaset
  • SP’den engellilere özel yaklaşım – Kocatepe Gazetesi

SP’den engellilere özel yaklaşım – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel, parti olarak engellilere hizmetin sadece iktidarda değil, muhalefette de olabileceğini gösterdiklerini belirtti.Adnan Şenel, SP tüzüğüne 'Engelliler Koordinasyon Merkezi'nin kurulması maddesini koyduklarını belirterek 'Bu durum hiçbir partide yok. Onların söz ve karar sahibi olmaları hususunda kendilerine görev ve yetkiler verdik. İl ve İlçe Teşkilatlarımızda yönetim kurullarına aldık. 30 Mart [&hellip]

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel, parti olarak engellilere hizmetin sadece iktidarda değil, muhalefette de olabileceğini gösterdiklerini belirtti.
Adnan Şenel, SP tüzüğüne “Engelliler Koordinasyon Merkezi’nin kurulması maddesini koyduklarını belirterek; “Bu durum hiçbir partide yok. Onların söz ve karar sahibi olmaları hususunda kendilerine görev ve yetkiler verdik. İl ve İlçe Teşkilatlarımızda yönetim kurullarına aldık. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerde Meclis Üyeliklerine, talep eden her engelli arkadaşımızı aday yaptık. Bugüne kadar da makul taleplerinin hiç birisini geri çevirmedik. İnşallah iktidara geldiğimizde de en güzel kanunları çıkararak onların insanca yaşamalarını sağlamak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü biz Milli Görüş’çüyüz ve engellilere hizmeti ayrıca bir ibadet aşkıyla yaparız.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme