• Haberler
  • Gündem
  • Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Spartak Trnava maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nda deplasmanda Slovakya’nın Spartak Trnava takımı ile karşılaşacak. Fenerbahçe maçı ne zaman?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 2. hafta maçında bugün saat 22.00’de deplasmanda Slovakya’nın Spartak Trnava takımıyla karşılaşacak. Anton Malatinský Stadyumu’nda oynanacak müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Sascha Stegemann yönetecek. Mücadele Exxen’den canlı yayınlanacak.
Fenerbahçe, gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland’ı Crespo, Batshuayi ve Serdar’ın golleriyle 3-1 mağlup etti. Spartak Trnava ise Ludogorets deplasmanında 4-0 kaybetti.
Slovakya temsilcisi ile daha önce 2018-19 sezonunda UEFA Avrupa Ligi D Grubunda eşleşen Sarı Lacivertliler, evinde 2-0 kazanırken, deplasmanda 1-0 mağlup oldu.
Bu sezon Konferans Ligi’nde eleme turlarıyla birlikte çıktığı 7 maçı da kazanan Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda 24 gol atarken; kalesinde ise 3 gol gördü.
Spartak Trnava maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 262. sınavına çıkacak Sarı Lacivertliler geride kalan 261 mücadelede 102 galibiyet, 55 beraberlik, 104 mağlubiyet alırken; 350 gol atıp, 370 gol yedi.

Bakmadan Geçme