• Haberler
  • Genel
  • “SP mazlumun yanında” – Kocatepe Gazetesi

“SP mazlumun yanında” – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkaı Erhan Akpınar, parti olarak mazlumun yanında olduklarını kaydederken diğer partilerin batıya, kendilerinin doğuya döndüklerini söyledi SP Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkaı Erhan Akpınar, 7 Haziran Genel Seçimlerine Türkiye’de bulanan 100 üzerindeki partiden 32’sinin katılacağını ifade etti.Akpınar, “Türkiye de 100 üzerinde parti var. Bunların 32’si şeçimlere girme hakkına sahip, 7 [&hellip]

"SP mazlumun yanında"

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar
Gençlik Kolları Başkaı Erhan Akpınar,
parti olarak mazlumun yanında olduklarını kaydederken diğer partilerin batıya,
kendilerinin doğuya döndüklerini söyledi

SP Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkaı Erhan Akpınar, 7 Haziran Genel Seçimlerine Türkiye’de bulanan 100 üzerindeki partiden 32’sinin katılacağını ifade etti.
Akpınar, “Türkiye de 100 üzerinde parti var. Bunların 32’si şeçimlere girme hakkına sahip, 7 Haziran’daki seçime 32 parti girecek. Gerçekte ise iki parti seçime giriyor. Birinci farkımız, diğer partiler batıya koşuyor, biz ise yönümüzü doğuya dönmüşüz. Çünkü güneş doğudan doğar. Doğu Peygamberler ocağı, batı ise haydutların yeridir. İkincisi farkımız, durduğumuz yer farklıdır. Biz mazlumun yanındayız. Irak7ta 2 milyon Müslüman hayatını kaybetti. O ülke fiilen 3’e bölündü. Libya’da, Suriye’ de de aynı manzara ile karşılaştık. Nasıl ki namaz kılarken Kabe’ye dönüp kılıyorsak durduğumuz yerde öyle önemlidir. Üçüncü farkımız, ölçülerimiz farklıdır. Bizim dışımızdaki bütün partiler AB’ye girmek için onların ölçülerini benimsemek zorundadır. 13 yıldır AKP iktidarinda ülkemizde zina serbest bırakılmış, domuz kasaplık et statüsünde olmuş ve faiz dünya gerçeği sayılmaktadır.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme