SP il kongresi yarın – Kocatepe Gazetesi

SP İl Başkanı Celal Altın, partide düzenlediği basın toplantısında il kongresinin yarın yapılacağını bildirdi. Altın, kongreye başkan adayı olarak şimdilik Adnan Şenel’in adaylığını açıkladığını söyledi Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı’nda dün düzenlenen basın toplantısında SP İl Başkanı Celal Altın, yarın yapılacak olan İl Başkanlığı’nın olağan genel kurul toplantısına şimdilik sadece Adnan Şenel’in aday olduğunu bildirdi.Hükümet [&hellip]

SP il kongresi yarın

SP İl Başkanı Celal Altın, partide düzenlediği basın toplantısında il kongresinin yarın yapılacağını bildirdi. Altın, kongreye başkan adayı olarak şimdilik Adnan Şenel’in adaylığını açıkladığını söyledi

Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı’nda dün düzenlenen basın toplantısında SP İl Başkanı Celal Altın, yarın yapılacak olan İl Başkanlığı’nın olağan genel kurul toplantısına şimdilik sadece Adnan Şenel’in aday olduğunu bildirdi.
Hükümet tükürdüğünü yalıyor
SP İl Başkanı Celal Altın, içinde bulunulan günlerde herkesin el ele verip milletin ve memleketin menfaatlerini daha iyi korumaya her zamankinden daha fazla ihtiyaçları bulunduğuna işaret etti. Basının da siyasi partiler ve tüm vatandaşlarla birlikte Türkiye de ve dünyadaki gelişmeler karşısında hayra destek şerre fren olması gerekitğine değinen Altın; “Eğer neme-lazım bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersek, etrafımızdakilerin işi bitince sıranın bize geleceğini bilmeliyiz. Biz Avrupa’nın Türkiye’yi kalkan olarak kullandığı projenin memleketimize ihanet olduğunu, ilk savaşta bize çok zarar vereceğini Saadet Partisi olarak her fırsat da dile getirdik sizlerinde desteği ile getirmeye çalışıyo-ruz. Yine Suriye karşısında iki Müslüman ülke savaştırılmak isteniyor. Aramıza yüzyıllarca silinmeyecek nifak tohumları atılmak isteniyor. Bu oyuna millet olarak gelmek istemiyoruz. İran’a karşıda maşa olarak kullanılmak isteniyoruz. Bedelli askerlik konusunda bas parayı al teskereyi görüşüne de karşıyız. Şayet asker fazlası varsa askerlik süresinin düşürülmesiyle bu sorun çözülür.
Şike konusunda adrese teslim af yasasına da karşıyız. Maalesef hükümet 6 ayda yaptığı kanunları iptal ederek, Cumhuriyet döneminde görülmemiş bir hızla kendi tükürdüğünü yalamış oldu.” dedi.
SP’ye ihtiyaç var
SP olarak yabancılara toprak satışı konusuna da karşı olduklarını ifade eden İl Başkanı Celal Altın, kanla alınan toprakların parayla satılmasına hiçbir Müslüman evladının gönlünün razı geleceğine inanmadıklarını söyledi. Uşaklık ruhu içerisinde olan hükümetin emir aldığı efendilerine hizmet ettiğini iddia eden SP İl Başkanı Celal Altın sözlerine şöyle devam etti: “Avrupa Birliği’nin kapıcısı olmak için adeta tüm değerlerini satan veya vazgeçen hükümet içinde şimdiye kadarki yanlışını anlayabilmesi için Fransa’nın soykırım tasarısı sena-tosundan geçirmesi bile Avrupa’nın çirkin, gaddar ve şerefsizliklerini göstermeye yeter. Biz Milli Görüş Teşkilatları olarak Allah’ın ‘Onlar sizi hiçbir zaman kabul etmezler taki onların dinine girmedikçe’ ayeti ke-rimesi emirlerine uymak için SP olarak gayret göstermekteyiz. Bunun için bu memleketin tekrar dünyada onurlu ve ihtişamlı yerini alabilmesi için Milli Görüş ve SP’ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır. Bunun için tüm teşkilatlarımızda kongreler yapıp teşkilatlarımıza yeniden dinamizm kazandırmak amacıyla 25 Aralık Pazar günü il kongremizi yapacağız. Şimdiye kadar bize verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme