• Haberler
  • Genel
  •  'SP en güçlü muhalefeti yapıyor, Afyon'da aday adaylığı başvuruları yapılıyor'

 'SP en güçlü muhalefeti yapıyor, Afyon'da aday adaylığı başvuruları yapılıyor'

Afyonkarahisar'da düzenlenen geleneksel Milli Görüş Pikniğinde konuşan İstanbul Milletvekili Birol Aydın, iktidarın milleti hüsrana uğratan ve günden güne yoksullaştıran politikalarına karşı TBMM'de SP Grubunda 20 Milletvekilinin en güçlü muhalefeti yapma gayretinde olduğunu söyledi. SP Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ise yerel seçim çalışmalarına başladıklarını aday adaylığı başvuruları yapıldığını belirtti. Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı [&hellip]

Afyonkarahisar’da düzenlenen geleneksel Milli Görüş Pikniğinde konuşan İstanbul Milletvekili Birol Aydın, iktidarın milleti hüsrana uğratan ve günden güne yoksullaştıran politikalarına karşı TBMM’de SP Grubunda 20 Milletvekilinin en güçlü muhalefeti yapma gayretinde olduğunu söyledi. SP Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ise yerel seçim çalışmalarına başladıklarını aday adaylığı başvuruları yapıldığını belirtti.

Haber

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Geleneksel Milli Görüş Pikniği düzenlendi. Pikniğe; SP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Genel İdare Kurulu Üyeleri Süleyman Tekbaş, Ali Hazer, 20. Dönem Afyon Milletvekili Osman Hazer, İlçe Başkanları ve yönetimleri, Kadın ve Gençlik Kolları ve Milli Görüşçü Kuruluşların Afyonkarahisar’daki mensupları katıldı.

“YEREL SEÇİMLERİN BAŞLANGICINI VERDİK”

Geleneksel Milli Görüş Pikniğine katılımları nedeniyle Milli Görüş mensuplarına teşekkür eden SP İl Başkanı Beytullah Karataş, “SP’liler olarak büyük bir aile olduğumuza tekrar şahit olduğumuz bir günü çok güzel bir ortamda yaşıyoruz. Afyonkarahisar’da tüm ilçelerde ve beldelerde yerel seçimin başlangıcını verdik. Özellikle mecliste Saadet Grubumuz kurulduktan sonra partimizden aday adaylıkları için başvuran hemşehrilerimiz var. Önümüzdeki çalışma döneminde hep birlikte, yoğun bir tempoyla çalışarak tüm belde ve ilçelerde en güçlü adaylarla seçime gireceğimize ve Saadet Partisi olarak önümüzdeki seçimlerde daha güçlü bir sonuç alacağımıza inanıyorum.”  dedi.

“SP GRUBUNDA 20 VEKİL EN GÜÇLÜ MUHALEFETİ YAPMA GAYRETİNDE”

İstanbul Milletvekili Birol Aydın, piknikte yaptğı konuşmada Mecliste kurulan Saadet Partisi Grubunun geçtiğimiz 1 haftada etkisini çok ciddi bir şekilde gösterdiğini söyledi. Aydın, iktidarın milleti hüsrana uğratan ve günden güne yoksullaştıran politikalarına karşı 20 Milletvekilinin en güçlü muhalefeti yapma gayretinde olduğunu ve olacağını sözlerine ekledi. Partililerin akşam saatlerine kadar alanda doyasına vakit geçirdiği programda yemek ve çay ikramının yanı sıra çocuklar için ödüller, hediyeler ve çeşitli yarışmalar düzenlendi. >> Hayriye CANER’in Haberi

Haber

Bakmadan Geçme