'SP bu seçimden büyük hamlelerle çıkacak'

Saadet Partisi (SP) İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Nazir Cihangir İslam, dün akşam üzeri Afyonkarahisar'a gelerek partide basın toplantısı düzenlendi.'SORUNLAR HEP AYNI'SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu toplantının açılışını yaptı. Seçim propaganda döneminde seçmenin dile getirdiği sorunların geçerliliğini koruduğunu söyleyen Uğurlu, 'Aynı olan sorunlar adam kayırma, rüşvet, israf, ekonomik krizdir. Bunlarla ilgili çözümler hep [&hellip]

Saadet Partisi (SP) İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Nazir Cihangir İslam, dün akşam üzeri Afyonkarahisar’a gelerek partide basın toplantısı düzenlendi.
“SORUNLAR HEP AYNI”
SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu toplantının açılışını yaptı. Seçim propaganda döneminde seçmenin dile getirdiği sorunların geçerliliğini koruduğunu söyleyen Uğurlu, “Aynı olan sorunlar; adam kayırma, rüşvet, israf, ekonomik krizdir. Bunlarla ilgili çözümler hep bizim ilettiğimiz gibi adaletli, şeffaf ve kontrol edilebilir bir Belediye’dir. Malum olduğu üzere biz daha önce düzenlediğimiz basın toplantılarında sorunların çözümüne yönelik hazırladığımız projelerimizi kamuoyuna detaylarıyla anlatmıştık” dedi.
Uğurlu, 14 ana başlıktaki projelerinden bazılarını katılımcılara tekrarladı. Uğurlu, adam kayırma, rüşvet, israf, ekonomik krizle ilgili SP olarak 31 Mart seçimleri sonrası Afyonkarahisar Belediyesi’ni teslim aldıklarında “Birlikte dürüst, temiz yönetim” anlayışı ile hizmet edeceklerini sözlerine ekledi.
“SP’NİN VEKİLLERİ TÜM TÜRKİYE’NİN VEKİLLERİDİR”
SP İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Nazir Cihangir İslam, partisinin iki milletvekilinden biri olduğunu hatırlattı. SP’nin 600 milletvekiline de sahip olsa bu vekillerin tüm Türkiye’nin milletvekilleri olduğunu vurgulayan İslam şöyle konuştu:
“SP Milletvekilleri partiler üzeri çalışan her vatandaşın sorunlarıyla ilgilenen, oy versin vermesin herkesin derdini dert edinen yöneticilerdir. SP böyle bir siyasi gelenekten gelir. Seçim çalışmaları özellikle son 10 günlük dönemde oldukça yoğunlaştı. SP’nin çok büyük hamlelerle bu seçimlerden çıkacağına inanıyoruz. Buna herkesin inanmasını istiyoruz. 1 Nisan sabahı inşallah halkımız sandıklarda 17 yıldır Türkiye’yi kötü şekilde yöneten fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapan bu iktidara çok ciddi bir tokat vuracaktır. 1 Nisan sabahı inşallah Türkiye de umutların yeniden yeşerdiği baharla birlikte daha moralli bir toplumun ortaya çıktığını göreceğiz. Bu minvalde Afyon’un davetlisi olduk. Tüm SP teşkilatına ve Afyonlulara teşekkür ediyorum.”
Basın toplantısı akabinde İslam ve beraberindekiler Beyyazı beldesinde miting ve aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. İslam, Afyonkarahisar’dan Adıyaman’a gitti.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme