• Haberler
  • Genel
  • Sözümüzü kalpten söyleyelim – Kocatepe Gazetesi

Sözümüzü kalpten söyleyelim – Kocatepe Gazetesi

İl Müftüsü Burhan İşliyen, samimiyetin sözlerde başladığına dikkat çekti. İşliyen, cümlelerin kalben söylenmesi gerektiğini belirtti İl Müftüsü Burhan İşliyen Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Afyonkarahisar Müftülüğü ve Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) ile birlikte düzenlenen tasavvuf musikisi konseri öncesinde yaptığı konuşmada Kutlu Doğum Haftası'nın bu seneki teması olan 'samimiyet' üzerine vurgu yaptı. Burhan İşliyen, Peygamber [&hellip]

Sözümüzü kalpten söyleyelim

İl Müftüsü Burhan İşliyen, samimiyetin sözlerde başladığına dikkat çekti. İşliyen, cümlelerin kalben söylenmesi gerektiğini belirtti

İl Müftüsü Burhan İşliyen Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Afyonkarahisar Müftülüğü ve Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) ile birlikte düzenlenen tasavvuf musikisi konseri öncesinde yaptığı konuşmada Kutlu Doğum Haftası’nın bu seneki teması olan “samimiyet” üzerine vurgu yaptı. Burhan İşliyen, Peygamber Efendimiz’in (SAV) ahlakıyla ahlaklanıp sünnetini yol ve rehber edinmenin samimiyet dolu bir hayat için yeterli olduğunu ifade etti.
İşliyen, “Söylediklerimiz kalpten, içten ve yana yana Peygamber Efendimiz’e (SAV) yaklaşmak amacından uzaklaşıp sadece dil ile söylenir hale gelmişse bu, profesyonelleşmektir. Profesyonelleşmek ise sıradanlaşıp samimiyetten uzaklaşmaktır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

İLK KONSERİ VERDİ
AKSAM Türk Tasavvuf Musikisi Topluluğu ilk konserini verdi. Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Kampüsü (ANS) Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen konsere Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Müftüsü Burhan İşliyenve AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakmadan Geçme