Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Mehmet Şenkaya

SÖZKONUSU VATAN, MİLLET, DEVLET, BAYRAK VE DİN İSE GERİSİ TEFERRUAT

Mehmet Şenkaya 7 Nisan 2017 Cuma 12:13:59
 

Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Elmar Brok, Almanya’daki Türk vatandaşlarına referandumda ‘hayır’ oyu kullanın diye küstah bir çağrıda bulundu. Batının silahı terördür. PKK, PYD, DEAŞ vb. terör örgütleri arkasında kimlerin olduğu daha iyi anlaşıldı. Trump: Deaş’ı Obama kurdu itirafında bulunmuştu. Milletvekili ve Bakanlarımızın soydaşlarımıza yönelik Halkoylaması konuşmalarının engellenmesi, daha ileri gidilerek: Türkiye aleyhinde yapılan “hayır” miting ve gösterilerinde “Tayyib’e ölüm” pankartlarının taşınmasına izin verilmesi. Demokrasi havarisi ülkelerin niyetlerinin ne olduğunu açıkça ortaya çıkarmıştır. Vatan Bizim-Millet Bizim-Devlet Bizim- Bayrak Bizim-Din Bizim. Yahudi James Davidson: Marksizm’i Demirperde Ülkelerini; şiddet baskı ve terör bitirdi. Müslümamanlara uygulanacak şiddet, Müslümanları terörist göstermek, Müslüman ismi taşıyan terör örgütleri kurarak bazı Müslümanları para ile satın alarak İslamiyet’i gözden düşürmeliyiz.” Türkiye İslamiyet’in kalesidir.
“Bir toplumda önemli olan o toplumun kendi iç dinamiklerini ve inançlarını ayakta tutmasıdır. İç dinamiklerini yitirmiş olan toplumlar başkaları tarafından yönlendirmeğe elverişli hale gelirler. Başkaları tarafından yönlendirilen halklar; sömürgelerin dili ve mantığıyla konuşmayı ve davranmayı öğrenirler.
 Kişilerin menfaati vatan millet sevgisini aşıyorsa, manevi değerlerin yerini mal, makam, para alıyorsa; Adaletin yerini kuvvet, eşitliğin yerini zulüm alır. Başka ülkeleri sömürme, dize getirme siyasi, iktisadi ve kültürel bakımdan toplumları etki altına alma; askeri işgale lüzum kalmadan hâkimiyet altına alma çabasıdır.
“Ey Rabbim! Dileseydin onları da beni de daha önce yok ederdin. İçimizdeki bir takım beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi de helak edersin misin? Allah’ım Bu senin imtihanından başka bir şey değildir. Dileyeni saptırır, dilediğini doğru yola eriştirirsin. Bizim velimiz sensin, bizi bağışla. Bize merhamet et! Sen bağışlayanların en merhametlisisin.” (A’raf, 7/155)  
Allah’ım! Bizleri, evlatlarımızı, torunlarımızı ve bütün Müslüman din kardeşlerimizi Kur’an ahlakıyla ahlaklandır. Vatanı, milleti namusu için savaşan kardeşlerimize yardım et. Onları düşmana üstün kıl. Düşmanı kendi silahıyla vur.
Cumanız mübarek olsun. Kalın sağlıcakla.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER