'Söz Verdik, Başardık' – Kocatepe Gazetesi

Afyon Yaz Futbol Festivali’nin başlangıç olduğunu aktaran Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Söz verdik, başardık” ifadesini kullandı 21- 25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Afyon Yaz Futbol Festivali’nin en güzel şekilde ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bu festivalin bir başlanğıç olduuğunu aktardı. “AFYON SADECE ÜLKEMİZDE DEĞİL AVRUPADA'DA TANITILACAK”Türkiye’nin Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe [&hellip]

“Söz Verdik, Başardık”

Afyon Yaz Futbol Festivali’nin başlangıç olduğunu aktaran Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Söz verdik, başardık” ifadesini kullandı

21- 25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Afyon Yaz Futbol Festivali’nin en güzel şekilde ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bu festivalin bir başlanğıç olduuğunu aktardı.
“AFYON SADECE ÜLKEMİZDE DEĞİL AVRUPADA’DA TANITILACAK”
Türkiye’nin Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Antalyaspor’un yanı sıra Avrupa’nın büyük kulüplerinden Marsilya ile Olimpiyakos takımlarının yer alacağı organizasyon öncesi hazırlıkların son aşamaya geldiğini bildiren Çoban, “Bu büyük organizasyon sayesinde ilimizin isminin sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da duyurulacak” dedi.
“BU ORGANİZASYON BAŞLANGIÇ”
Afyon’un sporda önemli bir merkez haline gelmesi adına başlangıç olan bu festival çalışmalarının son sürat devam ettiğini bildiren Başkan Çoban, “Personeli-mize bu organizasyon öncesi gösterdikleri özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederim. 2009 seçimleri öncesi vaadettiğimiz Spor Komleksi projesinin hayata geçmesinden büyük memnuniyet duydum. Söz verdik, başardık.” ifadesine yer verdi.
VOLEYBOL’A BİR TAKVİYE DAHA
Transfer çalışmalarını sürdüren Belediyespor Voleybol Takımı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Edin Erden’le anlaşma sağladı.
Bu sezon, ağırlık olarak tecrübeli oyunculardan kurulu bir kadro oluşturmayı planlayan Belediyespor, gelişime açık ve gelecek vadeden genç oyuncuları da kadrosuna katmaya başladı. Belediyespor bu doğrultuda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un genç smaçörü Edin Erden’i renklerine bağladı. 1994 doğumlu oyuncuyla Başkanlık makamında düzenlenen törenle sözleşme imzalandı. İmza törenine, genç oyuncunun babası Ekrem Erden ile annesi Elif Erden de katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme