Söz Market, bir şube daha açıyor

Söz Toplu Tüketim Mağazaları Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada mağazanın 22'nci şubesinin açılacağı duyuruldu. Açıklamada '2010 yılından bugüne kadar Söz Toplu Tüketim Mağazaları'na gösterdiğiniz teveccühten dolayı müteşekkiriz.Sizler bizi tercih ederken aslında Afyonkarahisar ekonomisine ve istihdamına da yatırım yapmış oluyorsunuz.Bizler kazandığımızı yine bu şehre yatırımlar yaparak şehrimiz insanına daha iyi hizmet, daha hesaplı ürünlerle buluşturmaya devam [&hellip]

Söz Toplu Tüketim Mağazaları Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada mağazanın 22’nci şubesinin açılacağı duyuruldu. Açıklamada “2010 yılından bugüne kadar Söz Toplu Tüketim Mağazaları’na gösterdiğiniz teveccühten dolayı müteşekkiriz.Sizler bizi tercih ederken aslında Afyonkarahisar ekonomisine ve istihdamına da yatırım yapmış oluyorsunuz.Bizler kazandığımızı yine bu şehre yatırımlar yaparak şehrimiz insanına daha iyi hizmet, daha hesaplı ürünlerle buluşturmaya devam edeceğiz” denildi.
Söz Toplu Tüketim Mağazaları’nın 22’nci şubesi bugün saat 14’te Gazi Mahallesi İbn-i Sina Caddesi 48/A-Hacı Ahmet Özsoy Okulu Karşısı adresinde açılacak.

Bakmadan Geçme