Söz konusu hak ise, gerisi teferruattır

Türk-İş İl Temselcisi Muharrem Uslu, Eğitim-sen Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette emek mücadelesinde birlik ve beraberlik mesajları verildi Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ve Türk-İş’e bağlı sendikaların Afyonkarahisar Şubeleri’nin başkanları, Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, emek hakkını korumak anlamında çalışan sivil toplum kuruluşlarının ortak mücadele etme noktasında kararlılık [&hellip]

Söz konusu hak ise, gerisi teferruattır

Türk-İş İl Temselcisi Muharrem Uslu, Eğitim-sen Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette emek mücadelesinde birlik ve beraberlik mesajları verildi

Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ve Türk-İş’e bağlı sendikaların Afyonkarahisar Şubeleri’nin başkanları, Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, emek hakkını korumak anlamında çalışan sivil toplum kuruluşlarının ortak mücadele etme noktasında kararlılık gösterdiğini söyledi. Uslu, Türk-İş’in çalışanların haklarını kazanma ve koruma noktasında önemli bir işleve sahip olduğunu, Eğitim-Sen’in faaliyetlerini de izlediklerini kaydetti.
BÜTÇE, ÇALIŞANI GÖZETMEDİ
Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Ömer Akyıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akyıldız, Türk-İş ile zaman zaman ortak basın açıklamaları yaptıklarını belirtti. Akyıldız, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen bütçede, çalışanın hakkının korunmadığına, bu durumu birlikte değiştirmek için gayret göstereceklerini bildirdi.
HÜKÜMET YANLISI
SENDİKA HATIRLATMASI
Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Sekreteri Fikret Örnek ise, bazı hükümet yanlısı sendikalarla bir araya gelinemeyeceğini, ancak Türk-İş’in işçi sınıfının haklarını korumak için önemli bir sendika olduğunu vurguladı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme