Söz Afyonkarahisar halkına ait – Kocatepe Gazetesi

Afyon Spor Taraftarlar Derneği adına konuşan Kemal Durmuş, şehir halkının Gedik Ahmet Paşa (İmaret Camii) bahçesine yapılacak tuvaletlerin yerini beğenmediğini söyledi.'AFYONKARAHİSARSAHİPSİZ DEĞİL'Dernek adına konuşan Kemal Durmuş, 550 yıllık mazisi ile 'şehrin incisi' konusunda olan Gedik Ahmet Paşa Külliyesi İmaret Camii'nin mevcut tuvaletlerinin ihtiyacı karşılayamaması sonucu yeni tuvalet yapımının gündeme geldiğini kaydetti. Durmuş, 'Yapılacak tuvaletlerin yeri [&hellip]

Afyon Spor Taraftarlar Derneği adına konuşan Kemal Durmuş, şehir halkının Gedik Ahmet Paşa (İmaret Camii) bahçesine yapılacak tuvaletlerin yerini beğenmediğini söyledi.
“AFYONKARAHİSAR
SAHİPSİZ DEĞİL”
Dernek adına konuşan Kemal Durmuş, 550 yıllık mazisi ile “şehrin incisi” konusunda olan Gedik Ahmet Paşa Külliyesi İmaret Camii’nin mevcut tuvaletlerinin ihtiyacı karşılayamaması sonucu yeni tuvalet yapımının gündeme geldiğini kaydetti. Durmuş, “Yapılacak tuvaletlerin yeri Afyonkarahisar halkı tarafından beğenilmemiştir. Masa başında oturup karar verenler şunu iyi bilsinler ki bizler Cumhuriyetin kurulduğu toprakların çocuklarıyız. Eğer Afyonkarahisar üzerinde söylenecek bir söz varsa bu söz Afyonkarahisar halkına aittir. Afyon Spor Taraftarlar Derneği ve hemşehrilerimiz ile bugün burada toplanmamızın amacı yapılan hizmeti kötülemek değil yanlışlıkları eksikleri söylemek ve Afyonkarahisar’ın sahipsiz olmadığını göstermek içindir.” dedi.
“ŞEHRİMİZİN MENFAATLERİNİ
SAVUNACAĞIZ”
“İmaret Camii bahçesine yapılması planlanan bu ucube tuvaletin yeri Afyonkarahisar halkının hassasiyetleri göz önüne alınmadan belirlenmiştir” diyen Durmuş şöyle konuştu:
“Bizler tarihin dokusunun bozulmasına izin vermeyeceğiz ve konunun takipçisi olacağız. Bu bağlamda konunun ilk açığa çıktığı andan itibaren tepkisini ortaya koyan Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban ve Afyonkarahisar halkının sesine kulaklarını tıkamayan Milletvekilimiz Sayın Ali Özkaya’nın girişimleri ile tuvalet inşaatı yeni bir belirlenene kadar durdurulmuştur. Afyon Spor Taraftarları Derneği olarak sadece spor ile ilgili değil Afyonkarahisar ile ilgili her konuda şehrimizin menfaatlerini savunacağımızı kamuoyuna bildiririz. Afyonkarahisar halkını hiçbir zaman yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya, kendisini Afyonkarahisar’a hizmet için adamış Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a teşekkür ederiz. Burada toplanan hemşehrilerimizden Allah razı olsun.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme