Soylu ve Pakdemirli geliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Afyonkarahisar’a geliyorlar   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4 Haziran Cuma günü Afyonkarahisar’da bir dizi ziyarette bulunacak. EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASININ AÇILIŞINI BAKAN SOYLU YAPACAK Bakan Soylu’nun henüz kesinleşmeyen programı kapsamında Afyonkarahisar Valiliği’ni, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret edeceği ardından da Erkmen’de yapımı tamamlanan Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü [&hellip]

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Afyonkarahisar’a geliyorlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4 Haziran Cuma günü Afyonkarahisar’da bir dizi ziyarette bulunacak.
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASININ AÇILIŞINI BAKAN SOYLU YAPACAK
Bakan Soylu’nun henüz kesinleşmeyen programı kapsamında Afyonkarahisar Valiliği’ni, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret edeceği ardından da Erkmen’de yapımı tamamlanan Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü binasının açılışını yapacağı öğrenildi.
Soylu, kent merkezindeki programının ardından Güney Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Erol Karabacak’a destek isteyecek.
BAKAN PAKDEMİRLİ PAZARTESİ, ÖZKALDI CUMA GÜNÜ AFYON’DA
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ise 7 Haziran Pazartesi günü Afyonkarahisar’a gelecek. Bakan Pakdemirli’nin de henüz kesinleşmeyen programı kapsamında Afyonkarahisar Valiliği’ni ziyaret edeceği ve daha sonra Çay Barajı’nda incelemelerde bulunacağı öğrenildi.
Öte yandan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Akif özkaldı’da 4 Haziran Cuma günü Afyonkarahisar’a gelerek bir dizi ziyarette bulunacak. >> Burak AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme