Sosyal ve kültürel alanlar oluşturulacak

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, kentte belli başlı noktalar harici insanların vakitlerini geçirip sosyal faaliyette bulunacakları alanlar olmadığını belirtti. Ecer, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunulacak alanlar oluşturacaklarını söyledi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, AFİUM Alış Veriş Merkezini ziyaret etti. Ecer, AFİUM AVM'nin Genel Müdürü Nurettin Hancıoğlu’na [&hellip]

Sosyal ve kültürel alanlar oluşturulacak

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, kentte belli başlı noktalar harici insanların vakitlerini geçirip sosyal faaliyette bulunacakları alanlar olmadığını belirtti. Ecer, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunulacak alanlar oluşturacaklarını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, AFİUM Alış Veriş Merkezini ziyaret etti. Ecer, AFİUM AVM’nin Genel Müdürü Nurettin Hancıoğlu’na Afyonkarahisar ile ilgili proje ve düşüncelerini anlattı.
“İSTEK VE
TALEPLERİ DİNLEDİ”
Daha sonra AFİUM AVM’de bulunan esnafı ziyaret eden Ecer, esnafın istek ve taleplerini dinleyerek gerçekleştireceği projelerini anlattı. Ecer, AVM’de bulunan müşteriler ilede yakından ilgilenerek, “Seçim ziyaretleri kapsamında esnafımızı ziyaret ediyoruz. Bugün de AFİUM AVM’de bulunan esnafımızı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk” dedi.
“AFYON GENÇ DOSTU KENT OLACAK”
AFİUM AVM ziyareti esnasında vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Dr. Ecer, Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçmek isteyen ve kendisini destekleyen bir vatandaşada parti rozetini taktı.
Ziyaretleri sırasında öğrencilerlede sohbet eden Dr. Ecer, öğrencilerin sıkıntılarını her platformda dile getirdiğini ifade ederek “Maalesef gidebileceğiniz çok az sayıdaki yerlerden biriside AFİUM AVM çünkü başka ortamlar yaratılamıyor. Geç dostu bir kent yaratmak için biz varız” ifadelerini kullandı.
“TARİHİ MAHALLEYE YAKIŞMIYOR”
Ecer ve beraberindeki partililer gün içerisinde gerçekleştirdikleri ziyaretleri kapsamında Mevlana Mahallesi sakinlerileri ile biraraya geldiler.
Mevlana mahallesinin sorunlarının konuşulduğu ziyaret esnasında, öncelikli olarak mahallenin yolları, kaldırımları ve çöp sorunu dile getirildi. Mevlana Mahallesi’nde incelemelerde de bulunan Ecer, yolların gelişi güzel döşendiğini, kaldırımların biçimsiz şekilde yapıldığını belirterek, Afyonkarahisar’ın tarihi değeri olan mahalleye bu durumun yakışmadığı söyledi.
“BAZI MAHALLELER ÜVEY
EVLAT MUAMELESİ GÖRMÜŞ”
Mahallelerde görsel güzelliklerin ön plana çıkması gerektiğini ifade eden Ecer, “Bizim yönetim anlayışımızda, Afyonkarahisarımızın tarihi değerlere sahip olan mahallelerimizde görsel güzellikler ön plana çıkacaktır. Bu Afyonkarahisarımızın tarihi ve turistik değerlerinin sergilenmesi ve tanıtımı açısından da çok önemlidir. Bizim bu konuda çok önemli projelerimiz var. Yıllardan bu yana bu mahallelerimiz adete üvey evlat muamelesi görmüştür. Buraya geldim ve gördüklerim beni çok üzdü. Çok önem vermemiz gereken bu mahallemizde yollar adeta gelişi güzel yapılmış hiçbir özen gösterilmemiş. Yollardaki döşeme taşlar girintili, çıkıntılı olmasından dolayı insanlara karşıda tehlike arz ediyor. Kaldırımlar deseniz tarihi konaklarımızın önüne yakışmayan ve görüntüyü bozan tarzda. Etrafa bakıyorum çöpler saçılmış, dağılmış vaziyette. Bu durum Afyonkarahisarımıza maalesef yakışmıyor” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme