• Haberler
  • Spor
  • Sosyal projeler devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Sosyal projeler devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da sosyal sorumluluk projeleri ile ön plana çıkan Afyonkarahisar Opel TR Team Grup üyeleri Huzurevi'ni ziyaret ederek büyüklerin eline öptü, ihtiyaç sahiplerine erzak alışverişleri için kart uygulamasında bulundu. En son Kızılay Kan Bağış Merkezi tarafından Park Afyon AVM önünde bulunan araçta buluşan Afyonkarahisar Opel TR Team Grup üyeleri yaklaşık 20 kişi olarak hem kan bağışı [&hellip]

Afyonkarahisar’da sosyal sorumluluk projeleri ile ön plana çıkan Afyonkarahisar Opel TR Team Grup üyeleri Huzurevi’ni ziyaret ederek büyüklerin eline öptü, ihtiyaç sahiplerine erzak alışverişleri için kart uygulamasında bulundu. En son Kızılay Kan Bağış Merkezi tarafından Park Afyon AVM önünde bulunan araçta buluşan Afyonkarahisar Opel TR Team Grup üyeleri yaklaşık 20 kişi olarak hem kan bağışı hem de kök hücre bağışında bulundu. Sıradaki sosyal sorumluluk projesini Onkoloji hastanesinde bulananlar için yapacak olan Opel severler, aldıkları izin ve randevular sonrasında çocuklara hediye vererek moral almalarını sağlayacak.
Kan ve kök hücre bağışı hakkında bilgilendirme yapan Afyonkarahisar Opel TR Team Başkanları Serkan Göçmen ve Rıdvan Kiraz, “Kök hücre ve kan bağışının önemini zaten biliyor. Biz bilmeyenler için ne kadar önemli olduğunu hatırlatalım. Kan bağışının ülkemizdeki yeri bir çok insana umut olmakla birlikte hayat da kurtarıyor. Kök hücre için de yeni yeni tedavi yöntemleri çıkıyor. Bundan dolayı da insanlara karşılıksız olarak bizlerde umut olmak istiyoruz. Afyonkarahisar halkından ricamız hem kan hem de kök hücre bağışında bulunsunlar.” dedi.

Bakmadan Geçme