• Haberler
  • Gündem
  • Sosyal Politika ve İstihdam Eğitiminde Afyon'u Genç Li-der temsil etti

Sosyal Politika ve İstihdam Eğitiminde Afyon'u Genç Li-der temsil etti

20-21-22 Temmuz tarihlerinde, Pi Gençlik Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı “Gençlik Çalışanları İçin Sosyal Politika ve İstihdam İzmir Yerel Eğitimi” için çevre illerden bir çok gençlik çalışanı İzmir’de bir araya geldi   Eğitime derneği temsilen, Girişimci Genç Liderler Derneği Başkan Yardımcısı Meryem Aracı katılım sağladı. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen “Gençlik Çalışanları İçin Sosyal Politika ve İstihdam [&hellip]

20-21-22 Temmuz tarihlerinde, Pi Gençlik Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı “Gençlik Çalışanları İçin Sosyal Politika ve İstihdam
İzmir Yerel Eğitimi” için çevre illerden bir çok gençlik çalışanı İzmir’de bir araya geldi

Eğitime derneği temsilen, Girişimci Genç Liderler Derneği Başkan Yardımcısı Meryem Aracı katılım sağladı. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da düzenlenen “Gençlik Çalışanları İçin Sosyal Politika ve İstihdam Konferansı” ile 40’dan fazla gençlik çalışanını buluşturan Pi Gençlik Derneği, batı illerindeki gençlik çalışanlarına İzmir’de yerel eğitim düzenledi.
Eğitimde sivil toplum kuruluşları açısından birbirinden kıymetli konular işlendi.” Sosyal Diyalog Kavramından Ne Anlıyoruz? & Ne kadar ” Sosyal Diyalog “uz?, Sosyal İçerme Kavramı ve Sosyal İçerme Açısından Kamu, STK ve Özel Sektör, Ayrımcılıkla Mücadele Kavramı ve STK’ların Yapabilecekleri, Yaşamımızda Kadın ve Erkek Arasında Eşit Muamele Bakışının İncelenmesi” başlıklı konular 3 gün boyunca detaylıca ele alındı.
Program hakkında konuşan Girişimci Genç Liderler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aracı “3 gün boyunca tematik konularda eğitimler aldık. Bu kapsamda da profesyonellik kazanıp dernek kapasitemizi artırmayı planlıyoruz. Bu tematik eğitimler bizlerin daha profesyonel ve kapasiteli şeklinde sosyal politikalarda yer almamıza olanak sağlayacaktır. Bu kapsamda ilimizi ve derneğimizi önce Ankara’da sonrasında ise İzmir’de temsil etmenin haklı gururunu yaşıyorum. Bu imkanı tanıyan hem derneğimiz yönetim kuruluna hem de Pi Gençlik Derneği çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
3 gün süren eğitimin ardından Pi Gençlik Derneği, eğitim katılımcılarını dernek ofisinde misafir ettikten sonra şehirden uğurladı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme