Sosyal medyadan müstehcenliğe geçit yok

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sosyal medyadan müstehcenliğe geçit vermiyor   Sosyal medya uygulamasından 'sinanap03' kullanıcı isimli hesap üzerinden müstehcen fotoğraflar paylaşıldığını tespit eden polis ekipleri hesabın sahibi ile kılık değiştirerek iletişime geçti. Müstehcen fotoğraflar paylaşan kişi kılık değiştiren polis ekipleriyle görüşmeyi kabul ederek, tanesi 70 TL'den uyuşturucu madde temin edebileceğini de belirtti. Polis ekipleri [&hellip]

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sosyal medyadan müstehcenliğe geçit vermiyor

Sosyal medya uygulamasından “sinanap03” kullanıcı isimli hesap üzerinden müstehcen fotoğraflar paylaşıldığını tespit eden polis ekipleri hesabın sahibi ile kılık değiştirerek iletişime geçti. Müstehcen fotoğraflar paylaşan kişi kılık değiştiren polis ekipleriyle görüşmeyi kabul ederek, tanesi 70 TL’den uyuşturucu madde temin edebileceğini de belirtti. Polis ekipleri ile Atatürk Bulvarı civarında buluşan kişilerin İ.Ö. ve B.K. oldukları tespit edildi. İ.Ö.’nün yapılan üst aramasında sigara kutusu içerisinde 51 adet extacy olarak adlandırılan uyuşturucu madde ele geçirildi.
Nöbetçi savcının talimatı ile İ.Ö. isimli kişiye müstehcenlik suçundan işlem yapılırken, B.A.’nın ise tanık olarak ifadesi alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan İ.Ö. sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme