Sosyal medyadan ilan edip intihar etti

Osmangazi Mahallesindeki evinden bugün öğlen saatlerinde çıkan Ramazan İ., Akarçay rekreasyon alanına gitti. Bir süre Akarçay'a kenarında yürüdükten sonra tenha yerdeki banklardan birinde oturan Ramazan İ.'nin bir süre çevreyi izlediği öğrenildi. Bir süre sonra Akarçay'ın kenarındaki parmaklıkların yayına giden Ramazan İ. yanında getirdiği tabancayı kafasına dayayarak bir el ateş etti.Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok [&hellip]

Osmangazi Mahallesindeki evinden bugün öğlen saatlerinde çıkan Ramazan İ., Akarçay rekreasyon alanına gitti. Bir süre Akarçay’a kenarında yürüdükten sonra tenha yerdeki banklardan birinde oturan Ramazan İ.’nin bir süre çevreyi izlediği öğrenildi. Bir süre sonra Akarçay’ın kenarındaki parmaklıkların yayına giden Ramazan İ. yanında getirdiği tabancayı kafasına dayayarak bir el ateş etti.
Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ramazan İ’nin olay yerinde öldüğünü belirledi. Uzun süre çevrede inceleme yapan polisler, Ramazan İ.’nin babası Nurettin İ.’yi cep telefonunda arayarak olay mahalline çağırdı. Polislerin aramasından yaklaşık 10 dakika sonra oğlunun intiharından habersiz olay yerine gelen Baba Nurettin İ., çocuğunun öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdi.
Kendisini yere bırakan baba Nurettin İ’yi sağlık ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen savcının yaptığı incelemenin ardından Ramazan İ.’nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Ramazan İ.’nin neden intihar ettiği ise öğrenilemedi.
Öte yandan intihardan yaklaşık 13 saat önce kendisine ait sosyal medya hesabındaki profil fotoğrafını değiştiren Ramazan İ.’nin, fotoğrafı “Unutmayın beni, hakkınızı helal edin” notuyla paylaştığı öğrenildi. Profil fotoğrafındaki mesajı anlamayan Ramazan İ.’nin pek çok arkadaşının fotoğraf ve notu beğendiği, bazılarının da fotoğrafla ilgili yorum yaptığı görüldü. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme