'Sosyal Medyada Ki İddialar Asılsız'

Altınokta Körler Derneği Şube Başkanı ve Afyonkarahisar Belediyesinde Engelli Hizmetleri Servis Sorumlu Hakan Erdoğan, sosyal medya üzerinden dillendirilen bir takım iddiaların gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Hakan Erdoğan, son günlerde Altınokta Körler Derneğine tahsis edilen bina hakkında şahsına yönelik sosyal medya üzerinden ortaya çıkan asılsız iddialar üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğduğunu belirtti.

“İTİNA İLE HİZMET VERİYORUZ”

Dernek Şube Başkanı Hakan Erdoğan, konu hakkında şunları kaydetti: “Bilinmelidir ki; Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesine hizmet vermesi için verilen bina Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı verilmiştir, herhangi bir tahsis söz konusu değildir. Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Sayın Burcu Köksal tarafından binanın tahsisi kaldırılarak sadece Milli Emlak Müdürlüğüne bina iade edilmiştir. Sonrasında hizmet binasının irtifak hakkı için Altınokta Körler Derneği Ankara Genel Merkezi tarafından Milli Emlak Genel Müdürlüğüne talep yazısında bulunulmuş ve Genel Müdürlük uygun görüp 29 yıllığına Altınokta Körler Derneği Ankara Genel Merkezine irtifak hakkı vermiştir. Belediyemiz tarafından dernek ve vakıfların yerlerine ilişkin 2023 yılı Sayıştay tetkiki ve raporu neticesinde işlemler yapılmıştır. Konu ile ilgili Afyonkarahisar Belediyesinde Engelli Hizmetleri Servis Sorumlu Hakan Erdoğan olarak da açıklama yapma zorunluluğum doğmuştur. Belediyemiz sınırları içerisinde engel türü ayırt etmeksizin ve herhangi bir siyasi görüşüne bakılmaksızın tüm engelli ve kader arkadaşlarımız olan kardeşlerimize Başkanımız Burcu Köksal’ın talimatlarıyla tarafımca ve personelimizce itinayla hizmet verilmektedir. Tarafıma yapılan iddialar asılsızdır. Nitekim Engelliler Servisine tahsis edilmiş herhangi bir araçta yoktur.” Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: “Bilindiği üzere 8 yıldır Afyonkarahisar Altınokta Körler Derneği Şube Başkanlığı’nı yürütmekteyim. Dernek olarak da Afyonkarahisar Belediye Engelli Hizmetler birim sorumlusu olarak da hiçbir zaman taraflı olmadım. Herkesçe biliniyor hep engelli kardeşlerim adına çalıştım ve gayret ettim. Halen de çalışmaya devam ediyorum.”

Bakmadan Geçme