Sosyal Medya Eğitimi Verildi

ATSO KOBİ Akademisi etkinlik takvimi çerçevesinde 'Şirketler İçin Sosyal Medya Yönetimi' eğitimi Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi.

Eğitimin açış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Mühsürler yaptı. Mühsürler, “ATSO KOBİ Akademisi’nin “Şirketler İçin Sosyal Medya Yönetimi” eğitimine hoş geldiniz. Sizleri şahsım ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Sosyal medyada içeriklerin oluşturulması ve yayınlanmasına, bu içeriklerden sosyal medyada elde edilen etkileşimlerin incelenmesine, hedef bir müşteri topluluğunun oluşturulmasına, tüm bu akışın sonuçlarının raporlanması ve analiz edilmesi süreçlerine sosyal medya yönetimi denilmekte.

Sosyal Medya Eğitimi Verildi

Bu doğrultuda bugün eğitimimizde, sosyal medyada iletişim, mecra seçimi, sosyal medyada rapor okuma, uluslararası ticarette sosyal medya konularına değinilecek. Programımızda bizimle birlikte olan Hocamız Burcu Karadağ’a ve eğitimimize ilgi gösteren siz katılımcılarımıza teşekkür ediyor; verimli bir eğitim geçirmeyi dileyerek sizleri tekrar saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi. 

Mühsürler’in konuşmasının ardından Burcu Karadağ sosyal medyada iletişim, mecra seçimi, rapor okuma ve uluslararası ticarette sosyal medya konularında detaylı sunum yaptı. Eğitim, Katılım Belgeleri’nin takdiminin ardından sona erdi.

Sosyal Medya Eğitimi Verildi

Bakmadan Geçme