Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı

Bem Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Gürsan, Afyonkarahisar Şube Başkan Yardımcıları Süleyman Kaya, Abdullah Karadana, Muhittin Ok ve Hüseyin Özen ile birlikte Afyonkarahisar Valiliğine gelen Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz tarafından Valilik Makamında ağırlandı.Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi öncesi sohbet eden Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ile Mürsel Turbay, imzaladıkları sözleşmenin de [&hellip]

Bem Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Gürsan, Afyonkarahisar Şube Başkan Yardımcıları Süleyman Kaya, Abdullah Karadana, Muhittin Ok ve Hüseyin Özen ile birlikte Afyonkarahisar Valiliğine gelen Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz tarafından Valilik Makamında ağırlandı.
Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi öncesi sohbet eden Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ile Mürsel Turbay, imzaladıkları sözleşmenin de hayırlı olmasını dilediler.
Bem Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, “Millî şairimiz, büyük dava adamı Mehmet Âkif Ersoy, fikri ve eserleri hâlâ günümüze ışık tutuyor. Ruhumuzu arındırıyor. Bu yüzden ziyaretlerimizde mutlaka hatırlanması, yâd edilmesi, üzerinde sohbet edilmesine vesile olması için Akif’imizin eserlerini hediye ediyoruz. ” diyerek Vali Mustafa Tutulmaz’a “Mehmed Akif Ersoy (Hayatı, Fikirleri, Hakkında Yazılanlar)”, Safahât Müfehresi (Safahât İçin Şiir Bulma Kılavuzu)” ve “Mehmed Akif Ersoy Safahât Çalışmaları Mecmâ’ı (Latin Harfli ve Sadeleştirilmiş Metin, Detaylı Sözlük, Edebî Sanatlar, İsimler ve Mekânlar Sözlüğü, Ayet ve Hadis Telmihleri, İktibaslar, İthaflar, Vecizeler)” kitaplarından oluşan “Safahât Külliyatı” eserini hediye etti.
Hediye için teşekkür eden Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, sözleşmenin de memurlarımıza ve sözleşmeli personellerimize hayırlı olmasını diledi.
Genel Başkanımız Mürsel Turbay, Afyonkarahisar Valiliğinde imzaladığı Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesinin ardından beraberindeki Şube Başkanımız ve Şube Başkan Yardımcılarımızla birlikte Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret ederek sohbet etti.

Kayıhan da imzaladı

Kayıhan Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yorulmaz, Türk Yerel Hizmet-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Demir, İşyeri Temsilcisi Turan Şen ve belediye çalışanları katıldı.

Bakmadan Geçme