• Haberler
  • Spor
  • Sosyal Bilimler Lisesi'ne 407 bisiklet verildi

Sosyal Bilimler Lisesi'ne 407 bisiklet verildi

'Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı' kapsamında halkta fiziksel aktiviteyi arttırmak, fiziksel aktivite konusunda farkındalık yaratmak üzere Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından özellikle öğrencilere yönelik bisiklet dağıtımı yapılmaya devam ediyor.Bu kapsamda Afyonkarahisar'da daha önce üniversite ve ortaokul öğrencilerine yapılan bisiklet dağıtımı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile lise öğrencilerine [&hellip]

“Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” kapsamında halkta fiziksel aktiviteyi arttırmak, fiziksel aktivite konusunda farkındalık yaratmak üzere Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından özellikle öğrencilere yönelik bisiklet dağıtımı yapılmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Afyonkarahisar’da daha önce üniversite ve ortaokul öğrencilerine yapılan bisiklet dağıtımı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile lise öğrencilerine yönelik yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen öğrencilere verilmek üzere Sosyal Bilimler Lisesi yetkililerine 407 adet bisiklet teslim edildi. Küçük bir törenle yapılan teslim işleminde Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Ahmet Çelikkaya ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi Müdürü Dr. Nihan Yerlikaya yer aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme